"Okunmuş Su" Bahanesiyle Dolandırıcılık İddiası

"Okunmuş Su" Bahanesiyle Dolandırıcılık İddiası
Adana'da, evden kaçan kızını "okunmuş su" içirerek ikna edeceği bahanesiyle anneden 30 bin lira aldığı öne sürülen şüpheli yakalandı

 Evden kaçan kızını, "okunmuş su" içirerek eve dönmesi konusunda ikna edeceği bahanesiyle anneden 30 bin lira aldığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, evden kaçan kızını dönmesi için ikna edemeyen D.B. (42), bir yakını aracılığıyla tanıştığı Adem Y'den (28) yardım istedi. Adem Y, bardağa koyduğu ve "okuduğu" suyu D.B'ye vererek, bunu içirmesi halinde kızının eve döneceğini vaat edip, kadından 30 bin lira aldı.

D.B, suyu içmemesine rağmen bir süre sonra kızı eve dönünce, Adem Y'yi telefonla arayıp, parasını istedi. Adem Y, bu kez de "13 bin lira karşılığında, cinleri aracılığıyla şans oyunlarının sonucunu vereceği" vaadinde bulundu.

Dolandırıldığından şüphelenen D.B, Adem Y. ile randevulaşıp, polise bilgi verdi. Şüpheli, Fuzuli Caddesi'ndeki buluşma yerine geldiğinde polis ekiplerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.