Olayın failleri en yakın zamanda yakalanarak adalete teslim edilecektir

Olayın failleri en yakın zamanda yakalanarak adalete teslim edilecektir
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya'da 7 kişinin silahlı saldırıda öldürüldüğü olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, en yakın zamanda olayın failleri yakalanarak adalete teslim edileceğini söyledi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya'da 7 kişinin silahlı saldırıda öldürüldüğü olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, en yakın zamanda olayın failleri yakalanarak adalete teslim edileceğini söyledi. Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “30.07.2021 günü saat 19:00 sularında Meram ilçemizde meydana gelen elim olayda, maalesef aynı aileden 7 kişi silahla öldürülmüştür. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Olay ile ilgili soruşturma tüm imkanlar seferber edilerek çok yönlü olarak devam etmektedir. En yakın zamanda olayın failleri yakalanarak adalete teslim edilecektir.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.