Öldürülen karı koca ile intihar ettiği öne sürülen oğullarının cenazeleri toprağa verildi

Öldürülen karı koca ile intihar ettiği öne sürülen oğullarının cenazeleri toprağa verildi
ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki evlerinde silahla öldürülmüş olarak bulunan karı koca ile intihar ettiği öne sürülen oğulları,...

ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki evlerinde silahla öldürülmüş olarak bulunan karı koca ile intihar ettiği öne sürülen oğulları, memleketleri Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.

Sakine-Yusuf E. çifti ile oğulları Yusuf Çağrı E'nin cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından Eskişehir Asri Mezarlığına getirildi.

Cenazeler, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki bir sitede ailesiyle yaşayan Yusuf Çağrı E'nin (20) önceki gün akşam sosyal medyada veda niteliğindeki paylaşımını gören arkadaşları, durumu polise bildirmişti.

Eve itfaiye ekibinin yardımıyla giren polis ekibi, Yusuf Çağrı E'yi zehirlenerek ölmüş, annesi Sakine E. (43) ile babası Yusuf E'yi (43) de silahla öldürülmüş halde bulmuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Yusuf Çağrı E'nin anne ve babasını silahla vurup öldürdükten sonra zehirli bir madde içerek intihar ettiğinin değerlendirildiği öğrenilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.