Olympiakos tamam! Garry Rodrigues'in kararı bekleniyor

Olympiakos tamam! Garry Rodrigues'in kararı bekleniyor
Konyaspor'un kadrosuna katmak istediği Garry Rodrigues'le ilgili oyuncunun kararı bekleniyor.

Konyaspor'un Olympiakos'tan kadrosuna katmak istediği Garry Rodrigues'le ilgili oyuncunun kararı bekleniyor.

Yunan basınında çıkan haberlerde Konyaspor'un Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan kanat oyuncusunı Olympiakos'tan kiralık veya bonservisiyle almaya hazır olduğu ifade edildi.

İki kulüp arasında iyi ilişkilerin olduğuna dikkat çekilen haberlerde Olympiakos için Konyaspor'un tatmin edici bir teklif yaptığı, kararın Garry Rodrigues de olduğu ancak oyuncunun kararsızlık içinde olduğu belirtildi.

Jagos Vukovic, Ahmed Hassan, Zymer Bytiqi, Andreas Bouchalakis transferleriyle Konyaspor'la Olympiakos arasında son yıllarda iyi ilişkiler bulunuyor.

Gary Rodrigues bu sezon tüm müsabakalarda 23 kez forma giydi, üç gol attı ve bir asist yaptı. Toplamda kırmızı beyazlılarla 45 kez mücadele etti.

2016-2019 yılları arasında Galatasaray ve 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Garry Rodrigues'in Konyaspor'un teklifini kabul ederek yeniden Süper Lig'e dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum