Ön yükleyicide lider marka; Alparslan

Ön yükleyicide lider marka; Alparslan
Alparslan Tarım tarafından Konya’da üretilen traktör ön yükleyici kepçeler, kolay kurulumu, kalitesi, kullanım alanı ile kullanıcılar tarafından büyük beğeni alıyor

1969 yılında kurulan ve Konya'nın köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan Alparslan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 4. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 50 bin metrekaresi açık, 25 bin metrekaresi kapalı fabrikası ile ülke tarımına değer katıyor. Tarım makinesi üretiminin yanında New Holland traktörleri, biçerdöver ve zirai ekipmanları İç Anadolu Bölge bayiliğini yürüten Alparslan Tarım, yeni plaza yatırımları ile de sektörü gelişmesine öncülük ediyor. Alparslan Tarım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Memduh Erdirençelebi Türkiye'de ilk defa ürettikleri ve patentini aldıkları ön yükleyici ile birlikte çiftçilerin dikkatini üzerlerine çektiklerini belirterek ürün çeşitliliğini her geçen gün artırdıklarını söyledi. Erdirençelebi, “Traktör bayiliğini yaptığımız yıllarda ürünü biz yurtdışından ithal ettik. Yerli olarak üretim yapmaya karar verdik. Takmatik olarak ürettik." dedi.

ÖN YÜKLEYİCİDE ÇIĞIR AÇTIK

Türkiye'de ilk defa üretmiş olup ve patentini aldıkları 3 dakikada sökülüp takılabilen ön yükleyici hakkında bilgiler veren Erdirençelebi, "ALP-07 Platin serisi ön yükleyiciler traktöre 3 dakikada takılıp sökülebilen bir üründür. Traktör kullanıcıları için büyük kolaylık oldu. Türkiye ve dünyanın bir çok bölgesine satıyoruz. Ürünle birlikte pazar payımız daha da genişlemiş oldu. 1969 yılından bu yana toprak işleme ve ekim makineleri, patoz  üreten bir firmayız. Ön yükleyici ile de ürün gamımızı genişlettik. Tarım makinesinde İlk zamanlar yapmış olduğumuz ürünler toprak işleme ekipmanları, pulluk ve diskarow ve goble gibi ürünlerdi. Sonrasında organizedeki ilk binamızı kurduğumuzda ürün gamını biraz daha büyüttük. Ön yükleyici kepçe ve ataçman olarak birçok şekilde kullanılıyor. Bunlara özel uçlarımız var” diye konuştu.

HER MARKA VE MODEL TRAKTÖR İÇİN ÜRETİM YAPIYORUZ

Ön yükleyicide her marka ve model traktörlere üretim yapabildiklerinin altını çizen Erdirençelebi, “Ön yükleyicimiz kalite anlamında da tam not alıyor. Kullanılan malzemelerin birçoğu dünya markası ve kendini ispatlamış ürünler. Kalite, kolay kullanım ve kurulum, profesyonel hareket kabiliyeti ile Alp-07 Platin serisi pazarda en çok tercih edilen ürün. New Holland, Case, TÜMOSAN, John Deere, Massey Ferguson, Me Cormick, Landini, Fendt, Erkunt, Lomborghini, Deutz-Fahr, Same, Stery, Class, Vlatra, gibi birçok marka ve model traktör için üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.