Organ nakli bekledi ama hayatını kaybetti…

Organ nakli bekledi ama hayatını kaybetti…
İstanbul’da Yaşayan 57 yaşındaki Nural Düz organ nakli beklerken hayatını kaybetti. Ama yaşamı sırasında öyle bir şeye imza attıki şimdi kendi organları başkalarına hayat verecek. Organlarını sağlığı sırasında bağışlayan Nural Düz herkesin kendine ölümünd

İstanbul'da Mali müşavirlik yapan ve karaciğer nakli bekleyen 57 yaşındaki Nural Düz'ün geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşti. Daha önceden organlarını bağışlayan Düz'ün böbrekleri, nakledilmek üzere alındı. Düz'ün cenazesi memleketiSivas'ın Suşehri İlçesi'nde toprağa verildi.

İstanbul'da yaşayan ve Mali müşavirlik yapan evli ve 2 çocuk babası Nural Düz, 12 Aralık'ta evinde düşerek beyin kanaması geçirdi. Kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki Gün Düz'ün beyin ölümü gerçekleşti. Bir süreden beri karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan ve Ağustos ayından beri organ nakli bekleyen Düz'ün kısa bir süre önce kendi isteğiyle organlarını bağışladığı ortaya çıktı. Düz'ün böbrekleri nakil bekleyen hastalara nakledilmek üzere alındı.

 

Cenazesi memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne getirilen Nural Düz, ilçede öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardındran Kemalpaşa Mahellesi'ndeki aile mezarnlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.