Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:
"Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele sürecek. Bu bayrak dalgalanacak, bu ezanlar minarelerden ilelebet okunacak"- "Osmaniye'ye 68 milyon lira tutarında 18 yeni müjdeyle geldim"

OSMANİYE (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele sürecek. Bu bayrak dalgalanacak, bu ezanlar minarelerden ilelebet okunacak" dedi.
Bakan Eroğlu, Osmaniye Valisi Kerem Al'ı ziyaret etti.
Valilikte basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in cenaze töreni nedeniyle temel atma ve açılış programlarının ertelendiğini söyledi.
Osmaniye için yaptıkları büyük yatırımların devam edeceğini dile getiren Eroğlu, "Osmaniye'ye 68 milyon lira tutarında 18 yeni müjdeyle geldim. Daha önceki ziyaretlerimde Osmaniye'ye 142 milyon lira tutarında 50 müjde vermiştim. Böylece ildeki toplam proje sayısı 68, tutarı ise 210 milyon lirayı buldu" diye konuştu.
Bu ve gelecek üç senenin, Osmaniye için hamle yılları olacağını anlatan Eroğlu, "Hükümetimiz Osmaniye'ye büyük önem veriyor. Ne gerekiyorsa yapacağız. Milletvekillerimize de söz vermiştim, birlikte güzel hizmetlere imza atacağız. Osmaniye'de 8 orman, 6 DSİ, 3 doğa koruma ve milli park projesi ile meteorolojinin bir projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
- AK Parti teşkilatına ziyaret
Bakan Eroğlu, daha sonra AK Parti il binasına geçerek, partililerle bir araya geldi.
Eroğlu, burada yaptığı açıklamada, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
Gelen şehit haberlerinin yüreklerini yaktığını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:
"Fakat şunu ifade edeyim, Allah'ın izniyle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele sürecek. Bu bayrak dalgalanacak, bu ezanlar minarelerden ilelebet okunacak. Terör örgütleri PKK ve PYD, bunlar maalesef başka ülkelerin maşası durumundadırlar. Bu örgütler Marksist, Leninisttir ve o bölgenin insanlarıyla hiçbir bağlarının bulunmadığı örgütlerdir. Bu örgütler, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliği sayesinde tamamen yok olup gidecektir. Hükümetimiz dimdik ayaktadır."
AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye'de de büyük başarı kazandığına dikkati çeken Eroğlu, il teşkilatına teşekkür etti.
Bakanlığınca Osmaniye'de verilen hizmetlere değinen Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hamza Tor'a kentte bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra gerçekleştirilmesi planlanan projelerin yer aldığı kitapçık verdi.
Tor da Eroğlu'na Karatepe kilimi hediye etti.
Bakan Eroğlu, ziyaretini tamamlayarak kentten ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.