Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:
"AK Parti milletin bağrından çıkmış dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. İnşallah bu parti geleceğe de mührü vuracak"

GİRESUN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti milletin bağrından çıkmış dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. İnşallah bu parti geleceğe de mührü vuracak" dedi.

Eroğlu, AK Parti Giresun İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun büyük vaatleri olduğunu söyledi.

Çocuktan, yeni doğmuş bebekten emekliye kadar, gençten, esnaftan, çiftçiye kadar bütün kesimleri şemsiye altına alacak vaatler zinciri olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bunları gururla ifade edeyim yüzde 80'ini gerçekleştirdik. İşte AK Parti budur. Millet bize inandı. Muhalefet ne diyordu 'Bu vaatler için gideceğim noterden senet vereceğim' diyordu. Ama millet onların noter senedine inanmaz, bizim sözümüze inanır, işte fark bu. Biz sözün eri bir hükumetiz, sözün eri bir partiyiz. AK Parti milletin bağrından çıkmış dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. İnşallah bu parti geleceğe de mührü vuracak. Bu yıllar AK Parti'nin hükümet yılları, AK Parti yılları, altın yıllar olacak, asırlara bu şekilde aktararak gidecektir."

Veysel Eroğlu, Türkiye'nin büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayarak "Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan bize büyük bir hedef gösterdi. Ne dedi? Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında, yani '2023 yılında Türkiye'yi dünyadaki on büyük ekonomi arasına taşıyacağız' diye söyledi. O yüzden kendi ifadesiyle söylüyorum 'hedef 2023, Türkiye hazır, Giresun hazır' diyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.