Osman ve Büşra’nın mutlu günü

Osman ve Büşra’nın mutlu günü
Peşinoğulları İnşaat ve Mobilya Firma Sahibi Mehmet Satı’nın oğlu Osman, Fatma- Durmuş Dursun çiftinin kızları Büşra ile tüm şahitlerin huzurunda birbirlerine ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Konya’da mobilya sektörünün öncü isimlerinden Peşinoğulları İnşaat ve Mobilya Firma Sahibi Mehmet-Gülizar çiftinin oğlu Osman, Fatma- Durmuş Dursun çiftinin kızları Büşra ile dünyaevine girdi. Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğüne çiftin aileleri, sevenleri, dostları çok sayıda iş insanı ve davetliler katıldı. Çiftin aileleri misafirleri kapıda karşılarken, düğünde davetlilere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Pusula Gazetesi ailesi olarak genç çiftin ailelerini tebrik ederken, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Ayrıca, çiftin aileleri; Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi yönetimine ve ekibine göstermiş oldukları ilgi ve hizmetten dolayı teşekkür etti.

osman-ve-busranin-mutlu-gunu-2.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.