Özçelik’ten moral ziyareti

Özçelik’ten moral ziyareti
Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşat Ersoy..

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşat Ersoy, KTÜN TEKNOFEST Koordinatörü Doç. Dr. Akif Durdu ile birlikte TEKNOFEST’21 Yarışmalarına katılacak öğrencileri Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde ziyaret ziyaret etti. Ekipleri çalıştıkları laboratuvarlarda ziyaret eden Rektör Özçelik ve beraberindekiler yarışmaya katılacak proje ve çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette ayrıca TEKNOFEST’21 yarışmalarının iddialı takımlarından RAC-LAB, GRIFFIN, RACLAB MERKÜT ve RACLAB AYBARS takımlarının Döner Kanat ve Sabit Kanat İHA takımı araçlarının deneme uçuşlarını geçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.