Özdemir’den Cemiyet’e ziyaret

Özdemir’den Cemiyet’e ziyaret
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkan Vekili Lokman Koyuncuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun süre sohbet etti.

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkan Vekili Lokman Koyuncuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun süre sohbet etti.

Özdemir, yapılan seçimlerin ardından yeni göreve gelen ekibe hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, “Konya basını özellikle bizim tüm çalışmalarımızı kamuoyuna duyurma konusunda uzun yıllardır büyük gayret içerisinde oldu. Bunun için tüm basın kuruluşlarına teşekkür borçluyuz. Yapılan son seçimlerde yönetim kurulunun tüm basın kuruluşlarını kapsayan bir birliktelik içerisinde oluşması ise bizleri ayrıca mutlu etti. Ben bu vesile başta Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım olmak üzere tüm Konya basınına bu birlikteliğe sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konya medyasının genel olarak Mehir Vakfı’nın kuruluş sürecinde de yer aldığına dikkat çeken Mustafa Özdemir, “Bizim Konya medyasıyla ve sizlerle hukukumuz çok eskilere dayanıyor. Biz her zaman şuna inandık; yerel medya en güzel denetim aracıdır. Bu anlamda yerel medyanın var ve güçlü olabilmesini önemsiyoruz” diye konuştu.

kgc-ziyaret-2.jpg

Vakıf çalışmaları hakkında da kısaca bilgi aktaran Başkan Özdemir, “Vakfımız, kendi hizmet alanında rüşdünü ispat etmiş olan ve halen hem Türkiye’de hem de dünyada başka bir benzeri olmayan bir vakıftır. Temel prensibimiz insanlara faydalı olmak. Aile kurumunun ne kadar önemli olduğunun farkında ve bilincinde olarak yıllardır aile müessesesinin oluşması için çaba harcıyoruz. Vakfımızın temel amacını yerine getirirken Konya medyamızın da desteğini sürekli arkamızda hissediyoruz. Değerli katkılarınızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkan Vekili Lokman Koyuncuoğlu ise, “Bu dönem Konya medyası için önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönem. Sürecin doğal bir sonucu olarak güç kaybı yaşanılan bir dönemde Konya’daki bütün medya kuruluşlarımızın Cemiyet çatısı altında birleşmesiyle yeniden güç ve ivme kazandık. Bizler medya temsilcileri olarak medeniyetimize ve kültürümüze sahip çıkıyor; medeniyetimizin ve kültürümüzün yaşatılması adına yapılan tüm organizasyonları destekliyoruz. Sivil toplumun güçlü olmasını sağlayan en önemli paydaşlardan biri de hiç şüphesiz ki yerel medyadır. Buradan hareketle biz de sivil toplum kuruluşlarımızın yerel medyayı daha çok teşvik etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mehir Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Özdemir, vakfın aile kavramı üzerine hazırlamış olduğu yayınlardan takdim ederken, Lokman Koyuncuoğlu da Mustafa Özdemir’e Cemiyet’in özel olarak hazırlamış olduğu kahve takımından hediye etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.