ÖZDİLEK’E SON ŞANS

ÖZDİLEK’E SON ŞANS
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Malatyaspor maçıyla birlikte takımdaki kaderini belirleyecek. Takımın başında çıktığı 14 lig maçında 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan deneyimli çalıştırıcı, takımın son haftalardaki düşüşü nedeniyle

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte takımdaki kaderini belirleyecek. Takımın son haftalardaki form düşüklüğünden dolayı eleştiri oklarının hedefi haline gelen Özdilek, takımdaki durumunu Malatyaspor maçında alacağı sonuna göre değiştirecek. Mehmet Özdilek, şu ana kadar Konyaspor’un başında çıktığı 23 maçta 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

ORTALAMASI 1

Konyaspor’un başında çıktığı 14 matça 14 puan toplayan Mehmet Özdilek, bu süreçte maç başına ortalama 1 puanlık bir istatistik çizdi. Özdilek’in her maça farklı bir 11 ile çıkıp ideal 11’i tutturamaması da dikkatlerden kaçmadı.

SIKÇA ELEŞTİRİLİYOR

Mehmet Özdilek, Konyaspor’un son haftalardaki form düşüklüğü nedeniyle sıkça eleştirilmeye başladı. Özellikle her maçta öne geçildikten kısa süre sonra gol yenmesi ve devre arası transfer dönemiyle birlikte net bir taktik belirlenmemesi Özdilek’i hedef alan eleştiri oklarının başını çekti.

MALATYA MAÇI BEKLENİYOR

Hafta içinde takım kaptanı Ali Çamdalı ile yollarını ayıran Konyaspor yönetiminin, Malatyaspor maçındaki duruma göre radikal bir karar daha alması bekleniyor. Ligin son haftalarına yaklaşıldığı şu günlerde, Malatyaspor karşısında alınacak bir mağlubiyet teknik direktör Mehmet Özdilek’in takımdan ayrılmasına neden olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum