Özel anlarınızı Balım Lezzet Evi ile tatlandırın

Özel anlarınızı Balım Lezzet Evi ile tatlandırın
6 yıldır gıda sektöründe başarılı işlere ve organizasyonlara ev sahipliği yapan Balım Lezzet Evi, birbirinden renkli ve lezzetli düğün pastalarıyla da genç çiftlerin hayalini süslüyor.

6 yıldır gıda sektöründe başarılı işlere ve organizasyonlara ev sahipliği yapan Balım Lezzet Evi, birbirinden renkli ve lezzetli düğün pastalarıyla da genç çiftlerin hayalini süslüyor. Düğün pastası seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri aktaran Feride Özkan, “Düğün pastası seçerken ilk önce düğününüzün gerçekleştireceğiniz mekân ve düğününüzün konseptine dikkat etmeniz gerekiyor. Düğünün temasıyla bir bütün olacak pasta, hem sizin hem de misafirlerinizin mutlu olmasını sağlayacak” dedi.

Yaklaşık 6 yıl önce hayalini kurduğu işi yapmak için KOSGEB başvurusu yapan ve hayallerini gerçekleştiren Balım Lezzet Evi İşletme Sahibi Feride Özkan, Meram Yaka’da ikinci şubesini açarak çalışma hayatında kadınların istihdamına da destek veriyor. İşletmesinde mutlu ve huzurlu bir çalışma prensibini ön planda tuttuğunu söyleyen Feride Özkan, “2017 yılında ev hanımlığımdan iş hayatına hızlı bir giriş yaptım. İş hayatımda verdiğim 6 yıllık mücadele sonucunda çok güzel bir şekilde ilerleme kaydettim ve 6 yıldır hayatımda inanılmaz değişikler yaşadım. İşimde İyi ki dediğim yerdeyim şu anda. İşyerimde kadınlara istihdam sağlamanın da gururunu yaşıyorum. Yanımda bulunan iş arkadaşlarımın her zaman fikirlerimi alıyorum. Bu da işletmemizin başarısını artırıyor. Bir kadın isterse hayatta her şeyi başarır. İşimi severek yapıyorum. Ekibimdeki kadın arkadaşlarım ile beraber çalışarak hayatımıza mutluluk katıyoruz. Bir aile ortamında huzurlu bir çalışma ortamda çalışmayı her zaman ön planda tuttum ve tutmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu.

feride-ozkan.jpg

urunler-1.jpeg

‘LEZZETİYLE DE MİSAFİRLERİN AKLINDA KALMALI’

Evlenecek çiftlerin düğün pastası seçimine özen gösterdiğini ifade eden Feride Özkan, “Evlenecek çiftler hayatlarının en mutlu ve en unutulmaz günlerinde her şeyin mükemmel olmasını ister. Mutlu günlerinde tüm detaylara dikkat eden çiftlerin en önem verdiği şeylerden biri de düğün pastasıdır. Çiftler görüntüsüyle düğün pastasını, düğün konseptine uygun seçmek için her detaya dikkat ediyor. Aynı zamanda sadece görüntüsüyle değil lezzetiyle de gelen misafirlerin aklında kalmalıdır. Klasik temalı düğünlerde gelin-damat figürleriyle süslenmiş sade pastalar tercih edilmektedir. Pastanın dış görünüşü ve lezzeti kadar hijyende bizler için bir o kadar önemlidir. Üretim sektöründe hijyen ve lezzet kurallarına odaklı hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

butik-pasta-1.jpeg

MEKÂN VE KONSEPT ÖNEMLİ

Birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını aktaran Feride Özkan, “Balım Lezzet Evi olarak söz, nişan, bekârlığa veda partisi ve doğum günü gibi organizasyonlarına yönelik hizmetler veriyoruz. İstek üzerine butik pastalar, katlı pastalar, dilim yaşlı pastalar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler üretiyoruz. Düğün pastası seçerken ilk önce düğünün gerçekleştireceğiniz mekân ve düğününüzün konseptini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Düğünün temasıyla bir bütün olacak pasta, hem sizin hem de misafirlerinizin düğünden büyük zevk almasını sağlayacak. Salon düğünlerinde daha iddialı pastalar tercih diliyor. Kır düğünlerinde ise daha alçak sade klasik pastaların rağbet gördüğünü söyleyebiliriz. Bu yıl klasik, çiçekli yüksek pasataların yerine daha kişiye özel sade ama şık tasarımların yer aldığını söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı. Yiğit Berkay Çopur

butik-pasta-2-001.jpeg

butik-pasta-3.jpeg

urunler-1.jpg

urunler-2.jpg

urunler-3.jpg

urunler-4.jpg

urunler-5.jpg

urunler-6.jpg

urunler-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.