Özel Harekat Müdürlüğünden Örnek Davranış

Özel Harekat Müdürlüğünden Örnek Davranış
Konya da yeni yapılan özel harekat binasının inşaatında herkese örnek olacak bir doğa hassasiyeti sergilendi.

Konya da yeni yapılan özel harekat binasının inşaatında herkese örnek olacak bir doğa hassasiyeti sergilendi.

Meram ilçesi durunday mahallesi hudutları içerisinde savunma ve güvenlik amaçlı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı Konya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü bina yapım çalışmalarına başlandı.

BİNA İNŞAATI DOĞASEVERLERE ÖRNEK OLDU

Özel harekat müdürlüğünün yapımına başlanan yeni bina inşaatında ormanlık alan içerisinde bulunan yerleşkede, zemin kazı çalışmaları başlar başlamaz milli servetimiz olan ağaçlara en üst seviyede duyarlılık gösterildiği gözlendi.

YENİ BINANIN KONUMU AĞAÇLARA GÖRE SEÇİLDİ
Yer seçiminde dünyaya örnek olacak bir davranış sergileyen Özel harekat müdürlüğü, Binaların konuslandirilmasi için ağaçların zarar görmemesi amaciyla ağaçların bulunmadığı tepe özellikle seçildi.

BÖLGEDEKİ AĞAÇLAR SÖKÜLEREK BAŞKA BÖLGEDE YENİDEN DOĞAYA KAZANDIRILDI
Yer seçiminin yanı sıra İstisna da olsa kazı alanına denk gelen ağaçlar iş makineleri ile köklerinden sökülerek başka alanlara aktarılmış zarar görmeden Özel Harekat Müdürlüğünün hassasiyeti ile yeniden doğaya kazandırılmıştır.

Yapılan inşaatta doğaya ve ağaçlara olan hassasiyeti gözlemleyen çevre halkı da ormana ve ağaçlara olan özverili davranışından dolayı tüm yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.