Özel Mevlana Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

Özel Mevlana Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı
 Muhabir
Özel Mevlana Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı. Eski Garaj civarı Kızılay Hastanesi yanında hizmete giren polikliniğin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Konya’nın tanınmış diş hekimlerinden İlker Yiğit, Diş Hekimi Soner Ertaş ve Diş Teknisyeni Mustafa Yiğit ortaklığıyla hizmete açılan klinikte Mesul Müdür olarak Dt. Ezgi Kılıç görev yapacak.
Diş hekimleri Elif Sarıkaya, Mehmet Karataş, Selin Çatkaya ve Duran Ali Efeyik poliklinikte hastalara hizmet verecek.

010a055b-6f5e-40b3-b741-c158385eef3c.jpg

Açılışta konuşan Diş Hekimi İlker Yiğit, Yiğit Diş Polikilinikleri’nden sonra Mevlana Diş Polikliniği de hizmete açmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Yiğit, “Hastalarımıza en iyi hizmeti verme anlayışı ile çıktığımız yolda bugün Soner Ertaş ve Mustafa Yiğit ile birlikte Mevlana Ağız ve Diş Polikliniğimizi hizmete açtık. Babamız merhum Yusuf Yiğit ben ve ağabeyim olarak bu şehre hizmet ettik etmeye devam ediyoruz. Konyalı hemşerilerimiz bizim için çok kıymetli. Onların en iyi sağlık hizmetini alması için uzman kadromuzla Mevlana Kliniğimizde de tedavi süreçlerimiz başladı. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından katılımcılarla birlikte kurdele kesildi ve merkez hizmete açıldı. Misafirler merkezin yöneticilerini tebrik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.