Özel Türmak Öğrencileri “Mehmetçik”i Unutmadı

Özel Türmak Öğrencileri “Mehmetçik”i Unutmadı
Özel Türmak Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Harekâtında” görev yapan başta şehitlerimiz olmak üzere görev yapan askerlerimiz için “Konya’dan Afrin’deki Askerlerimiz İçin Dua” başlıklı

TSK tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan başta şehit askerlerimiz olmak üzere, görev yapan askerlerimiz için Özel Türmak Okulları konferans salonunda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar yapıldı.

Öğrenciler tarafından okunan “Fetih Suresi” ve diğer sureler programa katılan bütün öğrenciler tarafından büyük bir sükûnet içerisinde dinlendi. Okunan Kur’an-ı Kerimler sonrasında eller semaya açıldı ve askerlerimiz için dua edildi.

Yapılan duygulu ve hüzünlü duaların sonrasında program sona erdi. Programın ardından öğrenciler vatan için canını feda eden Mehmetçik’e destek olmak için bedenleriyle “Mehmetçik Seninleyiz”  koreografisi oluşturdu.

afrin.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.