Özer: Ülkenin derdiyle dertlenen kazanacak

Özer: Ülkenin derdiyle dertlenen kazanacak
Dün olduğu gibi bugün ve yarın da ülkenin dertleriyle dertlenen bir ilkeyi benimsediklerini dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Ülkesinin derdiyle dertlenen kazanacak. Saha, bunu söylüyor” dedi

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Adabalı ile birlikte Pusula Gazetesi’ni ziyaret ederek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhur İttifakı AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Adabalı, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’ı ziyaret etti.

Seçime gidilen sürecin değerlendirildiği ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, 2 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Konya mitinginin Konya halkının Cumhurbaşkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilgisini ve teveccühünü ortaya koyduğunu ifade etti. Özer, “Konyalıların Cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir sevgisi var. Bu sevgiyi geçtiğimiz günlerde Kılıçaslan Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde gördük. Miting alanındaki insanların tepkileri, gösterdikleri ilgi ve heyecanları çok sahipleniciydi. Konya Mitingleri her zaman kalabalık olur. Ama bu sefer coşku düzeyi daha yüksek ve iyiydi. Cumhurbaşkanımız Konya’da kendini evinde gibi hissediyor. Bu sebepten Konyalıları sahipleniyor” dedi.

dsc-1174.jpg

KOLAY OLMAYACAK AMA KIYMETİ BURADAN GELECEK

Daha önceki seçimler gibi bu seçimin de kolay olmayacağını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, “2010 yılından bu yana bütün seçimlerde fiili olarak sahada görev yaptım. Bazen seçmenin bize oy vermek için canımızı okuduğu seçimleri gördük. Bu seçim de elbette ki kolay olmayacak. Türkiye’nin gelecek yüz yılının temellerinin atılacağı, inşa ve imar sürecinin başlayacağı bu dönemin özel bir önemi ve hassasiyeti var. Bizi sorgulayan, adeta tartan vatandaşımız, seçmenimiz de ülkemizin geleceğinin doğru planlanmasından yana tavır alıyor ve nihayetinde tercihini AK Parti’den yana kullanacağını beyan ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalmadan ipi göğüslemek kolay olmasa da imkansız değil. Azim ve gayretle son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz ve zor olanı başaracağız” diye konuştu.

ÜLKENİN DERDİYDE DERTLENEN BİR KİTLEYİZ

AK Parti iktidarları sürecinde ülkenin elde ettiği kazanımların artarak devam etmesi ve geride kalan zaman diliminde elde edilen tecrübelerin yeni bir şahlanış hamlesi ile ülke insanının menfaatine kullanılması için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini bildiren Özer, “Muhalefete baktığımız zaman en kolayını yapıp sadece tutarlı tutarsız eleştiriler yönelttiklerini görüyoruz. Ne diyorlar diye kulak kabarttığımız zaman da bunun ötesinde bir şeyle karşılaşmıyoruz. Ülkenin geleceğine yönelik tek bir projeleri küçük bir planları dahi yok. Hiçbir önerileri, dert edindikleri hiçbir konu, plan, program yok. Onların tek derdi var Tayyip Erdoğan gitsin” dedi.

TARIMIN KALBİNİN KONYA OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ

Özellikle pandemi dönemi ve sonrasındaki sürece bakıldığı zaman güvenilir gıda ve gıda tedarik güvenliği konularının ne kadar önemli olduğunun anlaşılabileceğini dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Özer, “Konya, bu ülkede tarımın ve tarıma dayalı sanayinin kalbi konumundadır. Biz de bu bilinçle hareket ederek Konya’nın tarım politikalarını geliştirmek, üreten gücümüz, çiftçilerimizi doğru yönlendirmek, daha çok destek vermek, birim alandan elde edilen verimi artırmak adına ne gerekiyorsa onu yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Doğru tarım politikasıyla suyu olabildiğince götürebileceğimiz yere kadar götürüyoruz. Konya ovası çok büyük. Suyu götüremeyeceğimiz yerlere de ürün bazlı desteklerle kaynaklarımızı hor kullanmadan her damla suyun kıymetini bilecek tarım politikaları bizim için kıymetli” diyerek sözlerine son verdi.

TÜRKİYE’NİN ENERJİSİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Ziyarette konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Karadeniz doğalgazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’da müjdesini verdiğini hatırlatarak, “Terör örgütlerinin kuşatması altında olan vatan toprakları terörden temizlenince buradaki cevherler de gün yüzüne çıkıyor. Buradaki çalışmalar devam ederse Türkiye’de belki 10 yılda petrol ülkesi olacak. Petrolün işlenip kullanılabilir hale gelmesi 5 gün önce gerçekleşti. Bunu siyasi olarak algılayanlar oldu. Ama tek gerçek var ki ülkenin bir hayalinin daha gerçekleşmiş olması” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da “Seçim sürecinin Konya ve ülkemiz adına hayırla sonuçlanmasını diliyorum” dedi. Pakize Şengül

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.