Özkaymak geleneği sürdürdü

Özkaymak geleneği sürdürdü
Özkaymak Holding Yönetim Kurulu üyeleri Şehit aileleri ile bir araya geldi.

Özkaymak Holding Yönetim Kurulu üyeleri Şehit aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Özkaymak Holding’in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Özkaymak’ın her yıl şehit ailelerine düzenlediği programı bu yılda oğullarının düzenlediğini ve kendilerini yalnız bırakmadıkları söyledi.

Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Rahim Özkaymak’ın her yıl Şehit aileleri ile bir araya gelerek düzenlediği program bu yılda holdinge bağlı Selçuklu Krom Magnezit Fabrikası’nda gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu programda söz alan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Özkaymak Ailesine teşekkür etti. Merhum Rahim Özkaymak’ın vefatını kendilerini derinden sarstığını bildiren Pekdemir, “ Rahim Bey şehit ailelerinin babası idi. Ne zaman kendisine gitsek bizleri hiç geri çevirmedi. Vefatını öğrendiğimiz gün öksüz kaldık. Ama bugün görüyorum ki çocukları bu mirasa ve bizlere sahip çıkıyorlar. Belirli aralıklarla bizleri otellerinde misafir ederek şehit çocuklarının başlarını bir baba şefkati ile okşuyorlar. Otobüs firmalarında ücretsiz seyahat ettiriyorlar. Kendilerine tüm şehit aileleri adına çok teşekkür ederim” dedi.

whatsapp-image-2022-06-28-at-14-42-07.jpeg

Vatan savunması gibi şerefli bir yolda şehit düşen vatan evlatlarına ne yapılsa karşılığının olamayacağını belirten Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özkaymak’ta konuşmasında “ Şehit aileleri bize babamızdan emanet. Babamız Rahim Özkaymak sağlığında Şehit ailelerimizle yakından alakadar olurdu. Bizlere de bunu vasiyet etti. Bizlerde kendi çocuklarımıza küçük yaşta bunu aşılayarak bizden sonrası İçin onlara emanet ediyoruz. Vatan, millet için canını adamış Şehitlerimize birkez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

whatsapp-image-2022-06-28-at-14-42-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.