Özkaymak Otomotiv 2 büyük firmayı bünyesine aldı

Özkaymak Otomotiv 2 büyük firmayı bünyesine aldı
Özkaymak Otomotiv, yenilenen tesislerinde Peugeot, Citroen ve Opel markasını bünyesine dahil etti.

Yılların tecrübesi ve uzman kadrosuyla 3 markanın, her türlü satış ve servis hizmeti verecek olan plazanın açılış törenine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Saffet Arıkan Bedük, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Özkaymak Yönetim Kurulu Üyleri ve siyasiler katıldı. 
Programın açılış konuşmasını yapan Özkaymak Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Özkaymak, “Uzun yıllardır bayrağını taşıdığımız firmamızı 3 büyük marka ile birleştirmenşn mutluluğunu yaşıyoruz. Titiz çalışmalar sonucunda yeni tesisimizde, yeni markalarımızla birlikte en iyi hizmeti vereceğiz. Konyamıza, çalışanlarımıza, halkımıza ve ailemize hayırlı olsun” dedi. 
Özkaymak Otomotiv ile büyümeye devam edeceklerini dile getiren Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, “Avrupa’nın en büyük firmalarından bir tanesiyiz. Özkaymak Otomotiv burada gördüğünüz birden fazla marka ile hizmet vermeye başlayacak. Bizler de Peugeot ailesi olarak Özkaymak Otomotiv ile birlikte büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş ise, “Opel markası Türk tüketicisi için önemli bir marka. Bu sene 120. Yılını kutluyor ve Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Alman kimliğimiz ve müşteri memnuniyetimizle yürümeye devam edeceği. Özkaymak Otomotiv Konya’da ve Türkiye’de Opel’i en üste taşımış bir markadır. Şimdi 2 büyük firmayı bünyesine dahil etti hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Citröen Pazarlama Müdürü Seren Alkım, firmalarının Özkaymak Otomotiv ile birlikte daha iyi yerlere geleceğini kaydetti. 
Eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, yaptığı konuşmasında iki büyük firmanın Özkaymak Otomotiv’i tercih ettikleri için kutladığını belirtti. 
Konya’ya kazandırılan tesisin önemli olduğuna dikkat çeken Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, “1955 senesinde Rahim Özkaymak, o günkü imkanlarla Türkiye’de olmayan yeni markaları ülkemize getirmiş bir iş adamı. Aynı zaman da iyi bir babaymış ki evlatları da aynı kaliteyle hizmete devam ediyorlar. Küçüklüğümden beri araba hastalığım vardır. 3 büyük firmayı bir arada gezebilecek olmak beni ayrı mutlu etti. Bu yeni tesis aynı zamanda ilimizin gelişmesi ve istihdam adına da önemli bir gelişme oldu” ifadelerini kulladı. (Ayşegül Ertul)

 

dsc_1331.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.