Özümüze döndük

Özümüze döndük
Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte tek forvetli sisteme dönüş yapan Konyaspor, çıktığı 2 maçta da verimli bir oyun ortaya koydu

Atiker Konyaspor, tek forvetli sistemine yeniden dönüş yaptı. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Samuel Eto’o ve Adis Jahovic’in ardından her iki forveti de sahaya süren dönemin teknik patronu Mehmet Özdilek, beklediği verimi alamayınca da görevinden oldu. Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte yeniden tek forvetli sisteme geçiş yapan Konyaspor, bu alandaki ilk maçında Galatasaray’a kök söktürürken, ikinci maçında da Kayserispor’u mağlup etti. Yeşil-beyazlıların yükselen performansı, ligde kalma konusunda umut aşıladı.

KENDİMİZE GELDİK

Mehmet Özdilek’in çift forvetli sisteminde beklenmedik puan kayıpları yaşayan Atiker Konyaspor, Sergen Yalçın’ın öze döndürme çabalarıyla kendine geldi. Yeşil-beyazlılar, tek forvetli ilk maçında Galatasaray’a konuk olurken, rakibi karşısında maçı uzun bir müddet 1-0 önde götürdü. Yeşil-beyazlılar tek forvetli ikinci maçında ise Kayserispor’u 2-0’lık skorla devirdi.

YÜKSELEN PERFORMANS GÖZ DOLDURUYOR

Son 2 maçta takdire şayan bir performans sergileyen Atiker Konyaspor, yükselen performansıyla da göz dolduruyor. Lider Galatasaray ve Avrupa mücadelesi veren Kayserispor karşısında var gücüyle mücadele eden yeşil-beyazlılar, gelecek günler adına umut vadetti.

KRİTİK SERÜVEN BAŞLIYOR

Kalan 8 haftalık süreçte zor maçlara çıkacak olan Atiker Konyaspor, mücadeleci oyun kimliğini koruyarak rakiplerinden puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı takımda futbolcusundan masörüne kadar herkes kenetlenmiş durumda.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.