Pandemi nedeniyle projeler yavaş ilerliyor

Pandemi nedeniyle projeler yavaş ilerliyor
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Seydişehir’de bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Seydişehir’de bir dizi ziyarette bulundu. Milletvekili Akyürek, kendisine eşlik eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve bölge koordinatörü Gökhan Taşkıran, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

BİLGİ ALDI

Akyürek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan çalışmalarına başlanılan Seyyidharun Veli Cami ve çevre düzenlemesi projesi hakkında bilgi aldı.  Milletvekili Akyürek daha sonra Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti, Esnaf Kefalet ve Kredi Kefalet Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Belediye Başkanlığı, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşları ile esnaf ziyaretlerinde kendisine aktarılan talep ve sorunları dinleyen Akyürek, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının gördüğü kadarıyla işbirliği içerisinde, ilçe teşkilatı, belediyeler, kamu idaresiyle uyumlu bir şekilde çalıştığını belirtti.

PANDEMİ NEDENİYLE PROJELER YAVAŞ İLERLİYOR

Seydişehir Havzasının çok değerli bir havza olduğunu kaydeden Milletvekili Tahir Akyürek, “Seydişehir yolların kesiştiği ve sahilin yakın olduğu önemli bir havza. Üzümlü, Huğlu bölgesindeki gelişmeler ilçedeki Eti Alüminyum ile ilgili gelişmeler bölgesel kalkınma için önümüzü açacak durumda. Aslında hızlı tren Konya için çok önemli bir devlet projesi. Konya’mıza ve ülkemize büyük katkı sağlayacak proje. Bu projenin hayata geçirilmesi için Konya ile beraber Antalya’nın da birlikte hareket etmesi gerekir. Alacabel Tünelinin bir an önce tamamlanması için gerekli çalışmalar yapılmalı. Pandemi nedeniyle projeler ne yazık ki biraz yavaş ilerliyor. Ama bu konunun takipçisiyiz. Çalışmaların hız kazanması için gerekli görüşmeleri yapacağız” şeklinde konuştu. Milletvekili Akyürek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.