Peker: Milli ve manevi değerlerimizin korunması için çalışacağız

Peker: Milli ve manevi değerlerimizin korunması için çalışacağız
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan YRP Konya İl Başkanı Temel Peker, “ Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin ve aile kurumunun korunması için çalışacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Konya’da bir otelde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya YRP yönetim kurulu ve üyeleri, partinin ilçe başkanlıkları, kadın kolları temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Yaklaşık bir kadar önce partinin Konya İl Başkanlığı’nda göreve başlayan Temel Peker, 31 İlçe başkanı ve 100 il yönetim kurulu üyesinin de hazır bulunduğu basın toplantısında Konya ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“İLK SEÇİMDE YÜZDE 3 GİBİ BİR OY ALDIK”

YRP Konya İl Başkanı Temel Peker yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yeniden Refah Partisinin Yerel Yönetimler ve Merkezi yönetim için 91 ve 94 ruhuna ihtiyaç duyulduğu bu zorlu dönemde, henüz yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen girmiş olduğu ilk seçimde yüzde 3 gibi bir oy aldık. Sayın Genel Başkanımızın tabiri ile parası ve havası çok olan birçok partiyi geride bırakarak aziz milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Önümüzdeki yerel seçimler için de bir işaret fişeği atmıştır” dedi.

dsc-0392.jpg

MADDİ VE MANEVİ DEĞERLERİN İYİLEŞTİRİLMESİ AMAÇLANIYOR

Konuşmasına neden Yeninden Refah Partisi sorusuyla devam eden Peker şunları söyledi: “Partimizin ana hedefi; milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasıdır. Manevi kalkınmamızı gerçekleştirmek için; Milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız.”

“TOPLUMSAL HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI TAM MANASIYLA TESİS EDECEĞİZ”

Ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşların hakları için çalışacaklarını aktaran Peker, “Hiçbir ayrım gözetmek sizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız. Milletimizin; birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız” dedi. •Pakize Şengül

yeniden-refah.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.