Peugeot’ta fark var

Peugeot’ta fark var
Yaptıkları kampanya ile her kesimi, her isteği karşıladıklarını söyleyen Peugeot Bölge Bayi Uyararslan Otomotiv Sahibi Musa Uyararslan, “Peugeot bu sene ürünlerinin hepsini yeniledi. Servis noktalarına ulaşım konusunda müşterilerimize zorluk yaşatmıyoruz”

Peugeot 1 Kasım itibari ile başlattığı kampanyalarla farkını ortaya koyuyor. Farklı model araçları ve servis konusunda ki hizmetleri ile Peugeot müşterilerin tercihi oluyor. 30 Aralık’a kadar sürecek olan kampanyada müşterilere cazip seçenekler sunuluyor. Kampanya ile 24 aya kadar vade seçeneğiyle sıfır faiz kolaylığı sağlanıyor. Bunun yanında Peugeot finans ile müşteriler mağazadan çıkmadan tek bir tık ile kendilerine özel olan krediyi sıfır faiz ile çekebiliyor.

Yaptıkları kampanya ile her kesimi, her isteği karşıladıklarını söyleyen Peugeot Bölge Bayi Uyararslan Otomotiv Sahibi Musa Uyararslan ,  “Peugeot bu sene ürünlerinin hepsini yeniledi. Ürün yelpazemiz de çok geniş. Ayrıca servis noktalarına ulaşım konusunda müşterilerimize zorluk yaşatmıyoruz. Aracınız her nerede arızalanırsa oraya asistance denilen araçlarımız gelip anında müdahale ediyor. Bunun yanında müşterinin aracının serviste olduğu süre boyunca, mağdur etmemek için kendilerine araç veriyoruz. Bir de ikinci el ünitemiz var.  Hem satış hem de alım işlemi yapıyoruz. Müşterilerimiz bütün model ve marka araçlarını bizlere satabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

PEUGEOT 208’E TALEP ÇOK

Uyararslan “ Kampanya dahilinde 208 model aracımız çok talep oldu. Bu aracın; 1200 cc benzinli otomatik, dizel araçlar kadar yakıt tasarrufu var. Ekranı dokunmatik ve dokunmatik olmayan iki tip modeli var. 47.500 lira olan bu araca daha çok bayanlar talip oluyor. Bu araç her kesimden müşteriye hitap ediyor” dedi. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.