Piri Reis İlkokulu’nda şeker tadında 23 Nisan kutlaması

Piri Reis İlkokulu’nda şeker tadında 23 Nisan kutlaması
Piri Reis İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin organize ettiği 23 Nisan Şenlikleri kapsamında gönüllerince eğlenip unutamayacakları bir gün yaşadı.


Piri Reis İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin organize ettiği 23 Nisan Şenlikleri kapsamında gönüllerince eğlenip unutamayacakları bir gün yaşadı. Etkinlik sonunda ise çocuklara ‘Her gününüz şeker tadında geçsin’ denilerek pamuk şeker dağıtıldı.

piri-2.jpg
Selçuklu’da bulunan ve hem başarılı projeleri hem öğrencilere yönelik etkinlikleri ile ön plana çıkan Piri Reis İlkokulu öğrencileri adına örnek bir etkinliğe daha imza attı. Okul 1. Sınıf öğretmenleri ve proje sorumluları Filiz kafalı ile Zarife Delice tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliğine Okul Müdürü Harun Doğan idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

piri-3.jpg
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, başta Türk çocukları olmak üzer tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Piri Reis İlkokulu’nda düzenlene şenlikte Şişme oyun alanları, tren, trambolin ve mehter Takımı gösteri ile öğrenciler öğretmenleri eşliğinde gün boyu gönlünce eğlendiler. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.