PKK elebaşından Millet İttifakı'na mesaj!

PKK elebaşından Millet İttifakı'na mesaj!
Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, yayınladığı video ile CHP, İYİ Parti ve HDP ve diğer partileri bileşerek, halkı sokağa döküp iktidarı devirme çağrısında bulundu.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, yayınladığı video ile CHP, İYİ Parti ve HDP ve diğer partilere çağrıda bulundu.

Terörist elebaşı, halkın sokağa dökülmesi gerektiğini belirterek muhalefete çağrıda bulundu.

Türk lirasının değerinin düşmesini gündeme getiren terörist Karasu, "Bu iktidarı düşürmek mücadele ile olur. Nasıl ki halk Türk parası değeri düştü. Direnebilir ve AK Parti MHP iktidarını düşürebilir." dedi.

AK Parti ve MHP'yi hedef gösteren Karasu, "İstediklerini yapamazlar. Bunlar yeni bir Türkiye yaratmak istiyorlar. Türk İslam sentezi diyorlar. Halk ayağa kalkmalı sokaklara çıkmalı. CHP'dir, İYİ Parti'dir, HDP'dir, HDP dışında kalan partilerdir, birleşip harekete geçmesi gerekiyor. Kim ittifaka gelmiyorsa faşizme karşı değildir, o sahte AK Parti karşıtıdır." ifadelerini kullandı.

ALPAY ÖZALAN: YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MUHALEFETE!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Karasu'nun videosunu paylaşarak, "PKK elebaşlarından Mustafa Karasu, "AK Parti-MHP yeni bir Türkiye yaratmak istiyor. CHP-İyi Parti-HDP hükümeti devirebilir. Harekete geçmeliler." diyor. Bir terörist, "Yeni Türkiye durdurulmalı." diyor. Umudu da CHP ve İyi Parti. Yazıklar olsun sizin gibi muhalefete!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.