Polis bu kez kaçakçı avında! İş yerini adeta kaçak üretim atölyesi yapmışlar

Polis bu kez kaçakçı avında! İş yerini adeta kaçak üretim atölyesi yapmışlar
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazanç adına yürüttüğü başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekleyerek Meram'da bir iş yerinin kaçak üretim tesisine çevrildiğini tespit etti.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazanç ve haksız rekabetin önüne geçmek adına yürüttüğü başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Emniyet güçleri Meram ilçesinde sürdürdüğü çalışmalarda bir iş yerinin adeta kaçak üretim tesisine çevrildiğini tespit etti. Yüzlerce kilo kaçak ürün ele geçirildi.

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü saha çalışmalarında Musalla Bağları Mahallesi Kağızman Sokak’taki bir iş yerinde kaçak üretim yapıldığı bilgisine ulaştı. Vatandaşların sağlığını hiçe sayarak kaçak üretim yapılan adrese operasyon için düğmeye basan ekipler karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

whatsapp-image-2023-07-06-at-10-57-45.jpeg

İŞ YERİNİ KAÇAK ÜRETİM ATÖLYESİNE ÇEVİRMİŞLER!

Polis ekipleri Cumhuriyet Savcısının talimatıyla H.Ö.(34) isimli şüphelinin iş yerine ulaşarak arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada 168 kilogram kaçak tütün, 200 litre nargile tütünü yapımında kullanılan gliserin maddesi, 450 paket kaçak sigara, 250 gramlık 65 adet satışa hazır nargile tütünü ile beraber 1 adet karma kazanı, 3 adet terazi ve çeşitli ambalaj paketleri ele geçirildi.

İş yerinde M.S.(26) ve Y.S.(30) isimli şüpheliler ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.