Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Seydişehir'de okurlarıyla buluştu

Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Seydişehir'de okurlarıyla buluştu
 Muhabir
Seydişehir 4. kitap günleri kapsamında Seydişehir’e gelen Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil “II. Abdülhamid Han’dan Günümüze Filistin ve Kudüs Meselesi” konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, gerçekleştirmiş olduğu konferansın akabinde okurlarıyla imza günü etkinliğinde buluştu. Kitap Günlerinin yoğun katılımla devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ilçemizde ilkokul ve ortaokullarında eğitim gören öğrencilerimizi bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz kitap günlerinde misafir etmeye devam ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz kitap günlerimizde kitaplara dokunuyor, bu ortamı teneffüs ediyor. Bizler tüm çocuklarımızın kitap sahibi olması için misafir ettiğimiz öğrencilerimize kitap hediye çeki veriyoruz. Bunun yanında birbirinden değerli yazarlarımız konferansları ve imza etkinliğiyle hemşerilerimizle buluşuyor. 7 gün boyunca devam edecek kitap günlerimize tüm Seydişehirli hemşerilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ahmet Şimşirgil’in Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiği konferansa Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve vatandaşlar katıldı.

1-5.jpg

Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’e günün anısına bir tablo hediye etti. Şimşirgil konferans sonrasında kitap imzaladı.

Millet Bahçesinde 7 gün devam edecek Kitap günleri kapsamında yazarların katıldığı konferanslarda yazarlar Seydişehirlilerle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.