Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca Yunak’ta vatandaşlarla buluştu

Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca Yunak’ta vatandaşlarla buluştu
Yunak'ta "Rahmet İklimi ve Nefis Terbiyesi" konulu konferans düzenlendi.

Yunak ‘ta Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Rahmet İklimi ve Nefis Terbiyesi" konulu konferansta Prof. Dr. Mustafa Karataş, vatandaşları bilgilendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği kültür ve sanat faaliyetleri şehir konferansları kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mustafa Karataş , Yunak’lı vatandaşlarla buluştu. Yunak İMKB Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programda , Mustafa Karataş tarafından İslam dininin güzellikleri , ahlak ilminin dile yansıması ve İslam dininde çocuk terbiyesi gibi çeşitli konularda bilgiler verildi. Gerçekleştirilen konferans Karataş tarafından okunan dualarla ile sona erdi.

prof-5.jpg

Konferansa katılan Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Engin bilgisi ve doyumsuz hitabıyla katılımcılara güzel bir gün yaşatan Mustafa Karataş’a teşekkür ederek ,"Bundan sonraki süreçte kültürel ve sosyal etkinliklerin daha yoğun şekilde devam edecek" dedi.

Program sonunda Başkan Konak tarafından Mustafa Karataş’a çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi. Programa Başkan Ali Konak’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hacı Erşan , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun , Yunak İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan , Hayırsever vatandaşlar , öğrenciler ve Yunak halkı katıldı.

prof-6.jpg

prof-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.