Promosyon Ürünlere Yurtdışından Talep Var

Promosyon Ürünlere Yurtdışından Talep Var
Almanya ve İsviçre Gibi Avrupa Ülkeleri Başta Olmak Üzere Birçok Ülkeye Promosyon Satışı Yaptıklarını Belirten Halis Tekin, “her Sene Konya’ya Yurtdışından Gelen Misafirlerimiz Beraberinde Promosyon Ürünlerini Yaptırarak Götürüyor” Dedi.

Kişisel ya da kurumsal markaların kendilerini daha geniş kitleye tanıtmak ve kullanıcılarını memnun etmek için dağıttıkları hediyelik ürünler geniş bir hedef kitleye ulaşıyor. Danimarka, Almanya ve İsviçre gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye promosyon satışı yaptıklarını belirten Halis Tekin, “Her sene Konya’ya yurtdışından gelen misafirlerimiz beraberinde promosyon ürünlerini yaptırarak götürüyor” dedi. 

dsc-0799.jpg

Firmaların hediye olarak reklam amaçlı dağıttığı promosyon ürünler kişilerin ihtiyacını karşılayabilecek olmasının yanı sıra firmanın daha geniş kitle tarafından tanınmasında yardımcı oluyor. 12 yıldır promosyon sektöründe hizmet verdiğini ifade eden Enes Promosyon Şirket Ortağı Halis Tekin “İnsanların ihtiyacı olan her şey promosyon satışına giriyor. İnsanların ihtiyacı değiştikçe promosyondaki gelişmelerde değişiyor. Son zamanlarda teknolojik ürünler daha ön planda. Güncel ürünler herkesin istediği yeniliktir. Konya’da sektörün nabzını tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca sektöre bir çok konuda hakim olmamız gerekiyor. Firma olarak değişik setler oluşturuyoruz. Defteler, masa üstü isimlik veya dekoratif ürünler, termos gibi insanların genel anlamda tercih ettiği ürünlere rağbet çok oluyor. Biraz daha özele geçtiğimiz zaman ise duvar, cep ve kol saatlerinin içerisine baskı yapabilme özelliğine sahibiz. Bu konuda Türkiye’de tekiz diyebilirim. Birçok yurtdışı ve yurtiçi ajanslar bizle bağlantıya geçerek ürünlerin tedariğini yapıyorlar. Birçok firma ve kuruma da bu hizmeti veriyoruz. Ürün çeşidi olarak da yeni ürünler çıktıkça da ürün portföyümüze ekliyoruz” diye konuştu.

dsc-0789.jpg

KİŞİYE ÖZEL ÜRÜNLER ÇOK TERCİH EDİLİYOR

Kişisel ya da kurumsal markaların kendilerini daha geniş kitleye tanıtmak ve kullanıcılarını memnun etmek için dağıttıkları hediyelik ürünler gelişen teknoloji ile beraber birçok kişiye hitap ediyor. Günümüz döneminin teknoloji gerektiren bir dönem olduğunu vurgulayan Tekin, “Biz de buna ayak uydurmak için online satış ve e-ticaret sistemlerini geliştirerek kişiye özel ürünler yapıyoruz. Şuan bu platformlarda kişiye özel tekil satışlarımız devam ediyor.  Bunun yanı sıra promosyon alanında toptan alış yapan müşterilerimizde kişiye özel tasarımları istemeye başladı. Şahsa özel oluşu ürünlerin cazipliğini artırıyor. Hem perakende de hem de toptan satışlarda isme özel baskılar çok tercih ediliyor. Bu anlamda da ürünlerin üzerine kişiye ya da firmaya özel baskı yapabilen ender firmalardanız” şeklinde konuştu.

promosyon-2.jpg

“10’DAN FAZLA ÜLKEYE ÜRÜNLERİMİZİ İHRAÇ EDİYORUZ”

Danimarka, Almanya ve İsviçre gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye promosyon satışı yaptıklarını aktaran Tekin, “Her sene Konya’ya yurtdışından gelen misafirlerimiz beraberinde promosyon ürünlerini yaptırarak götürüyor. Tabi gelen misafirlerimiz baskı kalitesi ve ürün çeşidi gibi hususlarda bizleri tercih ediyorlar. Bu noktada da 10’dan fazla ülkeye ürünlerimizi ihraç ediyoruz diyebiliriz.  Ayrıca kendi makine parkurumuzun genişliği, ürünlerin baskılamasındaki konulara hakimliğimiz, müşterilerin isteğini ürünlere yansıtabilme ve personellerimizin kalifiye personel oluşu bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimiz. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır. Bunu da yapabilmek için ürünün özelliklerini bilmek gerekiyor ve bunu da işin mutfağından gelirseniz yapabilirsiniz. Bu yönden işin mutfağında da bulunduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorum” ifadelerini kullandı.  (PUSULA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.