PTT, 175. yılını "Pttcell Gurur Tarifesi" ile kutluyor

PTT, 175. yılını "Pttcell Gurur Tarifesi" ile kutluyor
ANKARA (AA) - PTT, kuruluşunun 175 yılı dolayısıyla hazırlanan Pttcell Gurur Tarifesi ile 19 liraya her yöne bin 250 dakika, bin 250 SMS, 2 GB internet ve...

ANKARA (AA) - PTT, kuruluşunun 175 yılı dolayısıyla hazırlanan Pttcell Gurur Tarifesi ile 19 liraya her yöne bin 250 dakika, bin 250 SMS, 2 GB internet ve Pttcell’lilerle 3 bin 500 dakika konuşma içeren paket hizmeti sunuyor.

PTT AŞ'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin en güvenilir ve köklü kurumlarından olan ve geniş şube ağıyla hizmet veren PTT'nin bu sene 175. Gurur Yılı'nı kutladığı ifade edilerek, Pttcell'in PTT bünyesinde, mobil iletişim hizmetleri sunmak amacıyla 2013'te faaliyete geçtiği ve PTT'nin "T"sinin mobil olarak geri döndüğü anımsatıldı.

Pttcell'in, PTT’nin geçmişten bugüne gelen birikim ve tecrübeleri doğrultusunda çalışmaya devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, "PTT, tarihini ve başarısını Pttcell Gurur Tarifesi ile kutluyor. Bu tarifeye numara taşıma ya da yeni hat tesisiyle gelen müşteriler ayda sadece 19 lira ödeyerek her yöne bin 250 dakika, bin 250 SMS, 2 GB internet ve Pttcell’lilerle 3 bin 500 dakika konuşma içeren içeriğe sahip oluyor. Üstelik 12 ay boyunca toplam 12 GB cepten internet de Pttcell’lilere hediye ediliyor. Bu benzersiz fiyat 31 Mart’a kadar geçerli" ifadesi kullanıldı.

Pttcell’lilere PTT’nin kargo ve havale gibi hizmetlerinde indirim ayrıcalıkları da sağladığına dikkat çekilen açıklamada, PTT'nin Türkiye’nin dört bir yanını saran Pttmatik’leri, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, 4 binin üzerinde iş yeri ve 40 binden fazla çalışanıyla, 175 yıldır insan odaklı ve gönülden hizmet anlayışıyla Türkiye’nin her yerindeki kullanıcılar tarafından ulaşılabilir olmanın gururunu yaşadığı kaydedildi.

Açıklamada, Pttcell Gurur Tarifesi’ne geçmek için en yakın PTT Merkezine başvurulmasının yeterli olduğu vurgulanırken, detaylı bilgi için 444 6 788 Pttcell müşteri hizmetlerinin aranabileceği ve pttcell.com.tr adresinin ziyaret edilebileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.