Raildoor ile yer tasarrufu sağlayın

Raildoor ile yer tasarrufu sağlayın
Kapı kanadının duvar içerisine girmesini sağlayacak bir sistem oluşturmak fikri ile yola çıktıklarını belirten Genel Müdür Alper Dabak, “Ürünümüz ile ciddi yer tasarrufu sağlıyoruz" dedi.

Kapı kanadının duvar içerisine girmesini sağlayacak bir sistem oluşturmak fikri ile yola çıktıklarını belirten Genel Müdür Alper Dabak, “Ürünümüz ile ciddi yer tasarrufu sağlıyoruz. Kapı kanadının yaşam alanına dahil ettiğiniz zaman metrekareleri büyütmüş oluyoruz” dedi.

1922 yılından beri imalat sanayindeki bilgi ve tecrübeyle yürüttükleri Hanmak Ltd. edinmiş olduğu deneyim ve birikimleri, Türk inşaat sektörüne yenilikçi ürünler kazandırmak, geleneksel menteşeli kapıların olumsuzluklarını ortadan kaldırmak, bu kapıların kapladığı alanı yaşam alanına dahil etmek isteyen, ayrıca kullandığı projenin, alanın ve içinde yaşayanların yaşam kalitesini, konforunu artırmayı amaçlayan orijinal ve farklı bir fikir ortaya koyulmasıyla Rail Door markasıyla çalışmalarına başladı. Hanmak Ltd. sürgülü kapı sistemi için uzun süren Ar-Ge süreci sonrasında gerekli marka, faydalı model ve patent çalışmalarını hızla tamamladı. Rail Door markası ile sürgülü kapılar için mekanizmanın üretimi ve ticarileştirilmesinde hızla mesafe kat etmekte, sektörde lider konuma ulaşmak için her geçen gün emin adımlarla ilerliyor. Sunduğu geniş ürün yelpazesi ile yer tasarrufu sağlayan ayrıca tüm ihtiyaçlarınız için çözümler içeren firma, ürün ve hizmetlerinin mutlak kalitesi sayesinde, kaybolan kapılar (Duvar İçi Sürgülü) için çerçevelerin üretimi ve pazarlanmasında son 6 yılda temel bir pozisyonu yakalamayı başardı.

dsc-0324.jpg

METREKARELER BÜYÜYOR

Raildoor hakkında bilgi veren Raildoor Genel Müdür Alper Dabak, “Raylı sistemi üretmemizdeki yegane sebep günümüzde gittikçe küçülen mekanlarda daha çok metrekare kullanılabilirliğinin önem kazanması ile menteşeli kapıların körleştirdiği alanların kullanışlı hale gelmesine katkıda bulunmak, zarif ve dekoratif bir kapı kanadının duvar içerisine girmesini sağlayacak bir sistem yaratmaktı. Bu da ciddi bir yer tasarrufu sağlıyor. Kapı kanadını yaşam alanına dâhil ettiğiniz zaman metrekareleri büyütmüş oluyoruz. Bunun içinde sistemin projelendirme aşamasındayken mimarlarla birlikte yürütmemizde fayda var. Buda sistemin hareket edebileceği kör kasanın inşaat aşamasında oluşturup yerine oturtulmasıyla alakalı bir şey. Bizim üretimde yapmış olduğumuz bu detay sayesinde basit ve işlevsel bir ürün yapmış oluyoruz. Mobilyacılar tarafından arzu edilen her türlü kapı, kapı kanadı ve pervaz sistemlerinde uygulanabiliyor. En çok da Tek Kanat Sistemler veya sağa sola açılan Salon Tipi yerlerde (ortadan sağa ve sola açılan) Çift Kanatlı Sistemler tercih ediliyor” diye konuştu.

dsc-0597.jpg

İSTENİLEN DUVAR KALINLIĞINDA YAPILIYOR

Sistem üretiminde teknik ekipleri ile birlikte her detayı hesaplayarak kapının rahat hareket etmesini sağlayacak şekilde bir sistem oluşturduklarını aktaran Alper Dabak, “Bu sistemdeki en büyük özelliğimizde tek yönlü veya çift yönlü olarak kapının yavaşlamasını sağlayan bir sistemimiz var. Yumuşak ve sessiz kapanma ile ürüne uzun ömür sağlıyor. Sistemle alakalı ortalama 12 yıl garanti veriyoruz. İnşaatta uygulama esnasında kullandığımız iskelette galvanizli saçtan özel olarak şekillendiriyoruz. İstediğimiz duvar kalınlığında yapabiliyoruz” şeklinde konuştu.

raildoor.jpg

DUVARIN BÜTÜNLÜĞÜ BOZULMUYOR

Raylı kapı sisteminin diğer sistemlerden farkını anlatan Dabak, “Bu sistemimizin diğer sistemlere göre en büyük artısı ise oluşabilecek herhangi bir arıza da duvarın bütünlüğünü bozmadan ve kırmadan sistemdeki rayı söküp arızayı nötrleyip tekrar yerine montaj yapabiliyoruz. Bu da bizim sistemimize olan güvenimizi gösteriyor. Şuanda Türkiye genelinde birçok bölgeye yaygınlaştık. İlerleyen süreçte kısmet olursa sistemin uygulanabilirliği noktasında bölgesel bayilikler üzerine çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

img-7978.jpg

DAR ALANLARLA KULLANIM KOLAYLIĞI

Raylı kapı sistemlerinin tercih alanlarını aktaran Dabak, “Ebeveyn odaları, giyinme odaları, ebeveyn banyoları gibi tek kanatlı kapıların açılıp kapanmasının zor olduğu alanlarda raylı kapı sistemlerimiz tercih edilirken salon tipi yerlerde, villa sistemlerinde sağa sola çift kanatlı açılan sistemlerimiz tercih ediliyor. Raylı kapı sistemlerimiz daha çok yeni. Bizim en büyük hedefimiz Türkiye genelindeki nitelikli projelerde özellikle tek kanatlı sistemlerimizi ve villa tiplerinde çift kanatlı sistemlerimizi kullanılabilir hale getirmek. Projelerin aşamasına ve taleplere göre kendimizi geliştiriyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay Çopur

img-20210622-wa0022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum