Ramazan Bayramı mesajları

Ramazan Bayramı mesajları
Ramazan Bayramı vesilesiyle Konya belediye ve ilçe başkanları kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan Bayramı vesilesiyle Konya belediye ve ilçe başkanları kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan Bayramı mesajları;

BAŞKAN ANGI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nı buruk karşıladıklarını ifade eden Başkan Angı, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Depremin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana seferber olduklarını dile getiren Başkan Angı, “Her ne kadar Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi huzurunu yaşasak da ülkemizde meydana gelen depremler nedeniyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum” dedi.
‘YARALARI SARIYORUZ’
Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Angı, Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını diledi. Başkan Hasan Angı sözlerini şöyle tamamladı: “Sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayı boyunca milletvekili adaylarımızla birlikte depremzede ailelerimizin iftar sofralarına konuk olduk. Bunun yanı sıra ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla yoksul, yetim ve öksüzlerimiz ile yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da yine onlarla beraber olmaya, depremzedelerimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Konyalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, teşkilat olarak bayramlaşmanın 21 Nisan Cuma günü saat 15.30’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacağını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TUTAL’IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık temennisinde bulundu.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ile gelen mübarek Ramazan Bayramının tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olması dileklerini ileten Belediye Başkanı Mehmet Tutal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır.

'BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ'

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Mü’minler için ziyadesiyle değerli olan bayramların asıl amacının Sıla-i Rahim olduğunu, gönül alma, kırgınlıkların giderilerek birlik ve beraberlik içinde olma zamanı olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

BESTİL: BAYRAM, MUTLULUĞU VE HUZURU BİRLİKTE YAŞAMAMIZA VESİLE OLMAKTADIR


Deva Partisi Konya İl Başkanvekili Hasan Bestil yayımladığı bayram kutlama mesajında, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın insanları yakınlaştırarak mutluğu ve huzuru birlikte yaşamamıza vesile olacağını söyledi.
Hasan Bestil Ramazan Bayramı'nın özel bir yere sahip olduğunu belirterek mesajında şu görüşlere yer verdi: “Manevi iklimiyle bütün insanlığa huzur olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşuyoruz. Ülke olarak büyük bir coşkuyla kutlayacağımız Ramazan Bayramı tüm İslam Âleminde özel bir yere sahiptir.

ORTAY ÇABA HARCAMALIYIZ

Bu bayram bizleri yakınlaştırarak mutluğu ve huzuru birlikte yaşamamıza vesile olacaktır. Yine bu bayram kırgınlıkları unutarak, birlik ve dayanışmamızı güçlendirecektir. Geleceğe olan inancımızı, ümidimizi her ne olursa olsun güçlü şekilde korumalı, her şeyden önemlisi de hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaşması için ortak bir çaba harcamalıyız. Haksızlıkların son bulduğu, adaletin gerçekleştiği, yoksulluk ve işsizliğin olmadığı, güvenlik kaygısı yaşamadığımız, herkesin birlik ve beraberlik içinde olduğu bir ülke hepimizin ortak çabası olarak yeşermelidir. Bu duygu ve düşünceyle, Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve bütün dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek, Ramazan bayramını kutluyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum.”

BAŞKAN KILCA: BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Hasan Kılca mesajında; “Bayramlar, birliğin ve beraberliğin pekiştiği, küskünlerin kucaklaşıp özlemlerin giderildiği kıymetli günlerdir” ifadelerini kullanarak Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Mesajında Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Hasan Kılca, bayramın yüzyılın felaketini yaşayan ülkemiz ve insanlık için sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olması temennisinde bulundu.

İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ


Hasan Kılca’nın Ramazan Ayı kutlama mesajı şu şekilde; “İçerisinde Kadir Gecesi gibi önemli bir geceyi de barındıran Ramazan-ı Şerif'i artık geride bıraktık. Manevi ikramlarıyla gönül hanemizi rızıklandırmaya gayreti içerisinde olduğumuz bu ayda paylaşmanın, gönül almanın, infak etmenin, insana dokunmanın lezzetine vardık. Bayramları toplumsal kaynaşmanın, barış ve huzurumuzun sağlanmasında önemli bir fırsat olarak görmeli ve iyi değerlendirmeliyiz. Toplumsal hayatımızda önemli yeri olan Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın, milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, büyük bir coşku mutluluk içinde kutladığımız, sevdiklerimizle hasret giderdiğimiz ve kucaklaştığımız özel günlerdir. Bu günleri özel kılan aile büyüklerimizle, akrabalarımızla ve sevdiklerimizle birlikte olmamızdır. Bu birlik ve beraberliği bu bayram biraz buruk, biraz mahzun yaşayacağız. 6 Şubat’ta 11 ilimizi etkileyen ve yüzyılın felaketi kabul ettiğimiz büyük depremlerle kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın sorumluluğunu taşıyoruz.

GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM


Karatay Belediyesi olarak, Ramazan ayı süresince deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olduk. Hem şehrimize misafir olarak gelen kardeşlerimizin hem de deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın Ramazan’ı en güzel şekilde idrak etmeleri için çalıştık. Karatay’da kardeşlerimizle birlikte bu mübarek ayın manevi iklimine uygun bir şekilde idrak etmeye gayret gösterdik. Milletçe el ele, gönül gönüle vererek içinden geçtiğimiz bu zor günleri de güzel günlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; Konyalı hemşerilerimin başta olmak üzere gönül ve kültür coğrafyalarımız ile tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

BAŞKAN KAVUŞ; “RAMAZAN’DAN AYRILMANIN HÜZNÜ BAYRAMA KAVUŞMANIN SEVİNCİ VAR”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, bir yandan Ramazan'ı uğurlamış olmanın hüznünü, diğer yandan da bayrama ulaşmanın sevincini yaşadığını kaydederek tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ramazan-ı Şerif’in rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ı ihya etmeyi nasip eden ve bizlere bayram sevincini yaşatan yüce Rabbimize sonsuz hamd olsun. Ramazan’ın bedenleri eğiten, ruhlara şifa veren ve kalpleri tazeleyen manevi iklimini en güzel şekliyle yaşadık. İmsak'ın bereketinden, iftarın sevincinden, teravihin birlik ve beraberliğinden, mukabelenin huzurundan nasibimizi aldık.

YENİDEN ELBİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ İNŞALLAH

Kur’an’la, oruçla, iftar ve sahurla, teravih ve fıtır sadakasıyla, zekâtla Rabbimize yakınlaşmaya gayret gösterdik. Artık bayramla sevincimizi ve neşemizi paylaşma zamanı.Ancak, milyonlarca insanımızı derinden etkileyen deprem felaketi sebebiyle bayram mutluluğumuz, sevincimiz ve neşemiz fazlasıyla buruk elbet. Alemlerin Rabbinden bir hediye ve rahmet vesilesi olan bayramları anlamlı kılan birlik, beraberlik ve kardeşlikle bu acıları da hep birlikte hafifletecek, sorunların üstesinden gelecek, afetten etkilenen hemşehrilerimize destek olarak bölgeyi yeniden elbirliği ile ayağa kaldıracağız inşallah. Tüm bu düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.