Ramazanda Lösev’den Koli Koli Mutluluk

Ramazanda Lösev’den Koli Koli Mutluluk
LÖSEV Ankara Şubesi’nden Halkla İlişkiler Yönetmeni Macide Ercan ve LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nilay Hırlakoğlu Pusula’yı ziyaret etti.

Ramazan ayı için yaptıkları projelerden bahseden Macide Ercan,“LÖSEV bu ramazanda da lösemili çocuklar ve kanser hastalarına destek oluyor. Sağlıklı gıdalar ile dolu koli yardımlarını ailelerine ulaştırmaya devam eden LÖSEV, lösemi ve kanserin yanı sıra dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve ekonomik zorluklar ile de mücadele eden ailelere el uzatıyor. Ramazanın başlaması ile birlikte koli yardımlarına hız veren LÖSEV, beş binden fazla koliyi ihtiyaç sahiplerine şimdiden ulaştırdı. LÖSEV’e kayıtlı, lösemi ve kanser tedavisi gören ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması için fitre, fidye, koli koli mutluluk ve zekât bağışlarınızı, www.losev.org.tr internet sitesinden veya Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından “LÖSEV” i seçerek yapabilirsiniz. Ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden ya da LÖSEV irtibat ofislerinden gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile Fitre bağışlarınız için "FİTRE" Fidye Bağışlarınız için "FİDYE" yazın 1998'e gönderebilirsiniz” dedi. Hırlakoğlu ise dolandırıcılara halkın itibar etmemesi gerektiğinin altını çizerek LÖSEV’in kapı kapı dolaşıp yardım toplamadığını söyledi. Hırlakoğlu, “Biz sadece çocuk değil, bütün yaşlardaki lösemi hastalarına ulaşmaya çalışıyoruz. 81 ildeki bütün hastalarımızla birebir temas kurarak onların ihtiyaçlarını bağışçılarımız sayesinde gidermeye çalışıyoruz.” (Gülşen Çopur)

losev.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.