Recep Pekdemir Güven Tazeledi

Recep Pekdemir Güven Tazeledi
Konya Şehit Aileleri Derneği 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Dernek binasında düzenlenen kongreye ..

Konya Şehit Aileleri Derneği 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Dernek binasında düzenlenen kongreye Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Elmalı ile çok sayıda davetli ile Şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda faaliyet raporu okundu.

PEKDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Gerçekleştiren genel kurulda konuşan Pekdemir, “Derneğimizin kurulduğu günden bu yana başta Konya Protokolü olmak üzere Konyalılar bizlerden desteklerini hiçbir zaman bırakmadılar ve bizlerin yanında olmaya devam ediyor. Konya Şehit Aileleri Derneği olarak Konya’da şehit ailelerimizin sorunları ile dertleniyoruz. Ülkemizin bekası uğrunda bayrak inmesin ülke bölünmesin diye canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize yüce Allah’tan Rahmet diliyorum. Gazilerimize de şifalar diliyorum yönetime seçilen tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Recep Pekdemir başkanlığında Konya Şehit Aileleri Derneği’nin yeni yönetimi Faik Öztürk, Ahmet Necati Çolak, Esengül Alkış ve Emine Dursun isimlerinden oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.