Regaip Kandili

Regaip Kandili
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hiçyılmaz mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hiçyılmaz mesajında, Regaib Kandiline bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Üç ayların, dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhları dinlendirmek, yüce Allah'ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Bu sebeple, mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandilidir. Yüce milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisiyle yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandilini tebrik ediyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.