Rekortmen Cem Karabay'dan 23 Nisan'a Özel Gösteri

Rekortmen Cem Karabay'dan 23 Nisan'a Özel Gösteri
İSTANBUL (AA) - Guinness rekortmeni Cem Karabay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gökçeada'daki Yıldız Koyu'nda 13 dalgıç ile birlikte...


İSTANBUL (AA) - Guinness rekortmeni Cem Karabay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gökçeada'daki Yıldız Koyu'nda 13 dalgıç ile birlikte dev bir Türk bayrağını açarak su üstüne çıkartacak.

Karabay, 23-24 Nisan 2018'de 30 saat 20 dakika ile "En uzun süre soğuk denizde yaşama" rekorunu kırması nedeniyle Guinness Dünya Rekorları Merkezi tarafından gönderilen iki adet sertifikayı, 23 Nisan Salı günü gerçekleştireceği gösterinin ardından Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'e takdim edecek.

Cem Karabay, dalışın ardından, 30 Ağustos 2019 tarihinde Şanlıurfa Halfeti'de planladığı, 120 saat 1 dakika 9 saniye ile ABD'li Jerry Hall'a ile ait "En uzun süre denize bağlantısı olan bir tatlı suda yaşama dünya rekorunu", 240 saat 2 dakika 19 saniye olarak iki katına çıkartma denemesi hakkında da detayları paylaşacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.