REKTÖR AÇIKLAMA YAPTI

REKTÖR AÇIKLAMA YAPTI
KLÜ Rektörü Aykaç: "Üniversitemiz adına üzücü bir gelişme"

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversitede, öğrenciler arasında çıkan kavganın üzücü olduğunu söyledi. 

Aykaç, kavgada yaralanan öğrencileri ve güvenlik görevlilerini Kırklareli Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aykaç, şiddet ve kaba kuvvete başvuranları kınadıklarını belirtti.

KLÜ olarak sağlıklı, huzurlu bir eğitimi amaçladıklarını ifade eden Aykaç, "Bu üniversitemiz adına üzücü bir gelişme. Başından itibaren hep bunu savunduk. Kim bunu bozacak bir eylem yapıyorsa biz ona karşıyız. Bunun devam etmeyeceğini umuyoruz ve bu yönde tedbirler alıyoruz" diye konuştu.

Aykaç, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti.

Üniversitede karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, 5'i güvenlik görevlisi 12 kişi yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.