Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’ten Doğrular Ev Ürünleri Firması'na ziyaret

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’ten Doğrular Ev Ürünleri Firması'na ziyaret
Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik ve beraberindeki heyet, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Doğrular Ev Ürünleri Firması'nı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik ve beraberindeki heyet, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Doğrular Ev Ürünleri Firması'nı ziyaret etti. Firma yetkilileri ile eğitim, staj ve danışmanlık alanlarında yapılacak iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Doğrular Ev Ürünleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Genel Müdür Fahrettin Doğru, Üretimden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Fatih Doğru ve Ar-ge Bölüm Sorumlusu Seyit Ahmet Özselçuk’ sektördeki gelişmeleri Rektör Özçelik ile paylaştı.

dogrular-ev-urunleri-firma-ziyareti-haber-6.jpeg

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak sektörün ihtiyaçlarına yönelik nitelikli insan kaynağı sağlayabileceklerini belirtti. Proje bazında akademik danışmanlık sunabileceklerini söyledi.

Doğrular Ev Ürünleri Yöneyim Kurulu Başkanı İsmail Doğru ise Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’e, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşme sonrasında Rektör Özçelik ve beraberindeki heyet firmanın tamamen yerli üretim yapılan tesislerini gezerek üretilen parçaları yerinde inceledi.

dogrular-ev-urunleri-firma-ziyareti-haber-8.jpeg

Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı, KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Osman Keskin eşlik etti.

dogrular-ev-urunleri-firma-ziyareti-haber-1.jpeg

dogrular-ev-urunleri-firma-ziyareti-haber-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.