Rektör Zorlu’nun cenaze töreninde duygusal anları

Rektör Zorlu’nun cenaze töreninde duygusal anları
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, 92 yaşında vefat eden babası Süleyman Zorlu’nun cenaze töreninde babasıyla ilgili anekdotlar anlattığı sırada duygusal anlar yaşadı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu’nun babası Süleyman Zorlu, 92 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Süleyman Zorlu’nun cenazesi, Hacıveyis Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında taşınarak dualar eşliğinde Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

whatsapp-image-2023-09-10-at-17-30-10.jpeg

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Cenaze törenine Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Selman Özboyacı, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çalışma Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssetar Yarar, akademik camia ve Zorlu ailesi ile yakınları katıldı. Cenaze namazını merhum Zorlu’nun oğlu Prof. Dr. Cem Zorlu kıldırdı. Merhum Zorlu 4 çocuk babasıydı.

whatsapp-image-2023-09-10-at-17-30-17.jpeg

‘BABAM BİZİ DAVA VE ÜMMET BİLİNCİYLE YETİŞTİRDİ’

Cenaze namazından sonra konuşan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, “Babam bize çok şey kazandırdı. Bizim jenerasyon çok şanslıydı. Bizim zamanımızda babalar çocuklarına dava bilinci, ümmet bilinci verdi, bizi de böyle yetiştirdi. O zamanda yetişen birçok insan dava bilinci ile yetişti. Babam her işini her zaman hakkı ile yapmaya gayret etti ve bu düstur ile yaşadı. Allah kendisine rahmet etsin” dedi.

whatsapp-image-2023-09-10-at-17-30-07.jpeg

Cenaze töreninin ardından Prof. Dr. Cem Zorlu taziyeleri kabul etti. Pusula Gazetesi olarak merhum Süleyman Zorlu’ya yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.