Ribat 2021 kurban fiyatlarını açıkladı

Ribat 2021 kurban fiyatlarını açıkladı
3 kıta 39 ülkede mazlum coğrafyalarda gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetleri ve kalıcı projelerle dualar alan vakıf yine yıllardır ihtiyaç sahibi, yatalak, kimsesiz, yetim ve öksüz kişilere ulaşarak yurt içi yardım faaliyetlerine..

3 kıta 39 ülkede mazlum coğrafyalarda gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetleri ve kalıcı projelerle dualar alan vakıf yine yıllardır ihtiyaç sahibi, yatalak, kimsesiz, yetim ve öksüz kişilere ulaşarak yurt içi yardım faaliyetlerine de devam eden Ribat Eğitim Vakfı Kurban fiyatlarını açıkladı. Yurt içi Kurban hisse bedeli 1800 TL yurt dışı Kurban hisse bedelini 750 TL olarak belirlendi Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman, “Kurban organizasyonlarımızla paylaşmanın ve kardeşliğin hazzını; ümmet olmanın şuurunu  bir kez daha yaşayacağız. Kardeşlerimiz Kurban bağışlarını aşevimize gelerek ya da  İnsani yardım merkezimizi bizzat ziyaret ederek, banka hesap numaralarımıza HAVALE/EFT yaparak  ya da  bağışlarını ''www.ribatinsaniyardim.org'' dan online bağış üzerinden de gerçekleştirebilirler ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.