Ribat, ağızları tatlandırdı

Ribat, ağızları tatlandırdı
Ribat Eğitim Vakfı ve Ribat Aşevi, Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulunarak ağızları tatlandırdı.

Ribat Eğitim Vakfı ve Ribat Aşevi, Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulunarak ağızları tatlandırdı. Aşure dağıtım programı Ribat eğitim Vakfı Ribat Aşevi önünde ikramı edilerek vatandaşların ağızları tatlandırıldı. Ribat Aşevinde gerçekleştirilen aşure dağıtım törenine AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtım töreninde ilk konuşmayı yapan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka, "Ribat Eğitim Vakfı ve Ribat Aşevi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikramına bu yıl da devam ediyoruz. Ribat Eğitim vakfımız 40 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yanında olan ve hayırlara hizmet eden bir vakfımızdır. Müslümanların birlik ve beraberliğinin önemli olduğunu ifade ediyoruz. Dağıtılan aşureler, paylaşılan iyilikler de inşallah buna vesile olur. Muharrem ayı Peygamberimizin dilinde hürmete layık, değerli bir ay. Bu yıl aşure ikramını Ribat Aşevi önünde dağıtarak gerçekleştirdik. Ribat Eğitim Vakfı ve Ribat Aşevi olarak bir taraftan aşevi hizmeti yürütürken bir taraftan da toplumun sevincini, üzüntüsünü paylaştıklarını ifade eden Küçüktoka, aşure dağıtım programına katılan ve katkı veren gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, “Ribat Eğitim Vakfı ve Ribat Aşevinin hizmetlerini çok yakından takip ettiğimiz için çok güzel hizmetlere imza atıyorlar. Ribat Eğitim Vakfının Hem ülkemizde, hem de Dünyanın çeşitli ülkelerinde hizmetlerinin aralıksız ve başarıyla sürdürdüklerini yakından biliyoruz. Bu çalışmalara imza atan Ribat Eğitim Vakfı yöneticilerine, çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi. Ribat Eğitim Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği aşure dağıtım programı Musa Gün hocanın yaptığı dua sonrası Aşure ikramı pandemi usullerine göre dağıtımı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.