Ribat, veren el ile alan el arasında bir köprüdür

Ribat, veren el ile alan el arasında bir köprüdür
Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşanan deprem, afet, sel gibi yıkımlarda Mobil Aşevi sistemini kurarak sıcak yemek dağıtan, insani yardım malzemeleri ulaştırarak dualar alan Ribat Aşevi projeleriyle de dikkatleri çekiyor.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşanan deprem, afet, sel gibi yıkımlarda Mobil Aşevi sistemini kurarak sıcak yemek dağıtan, insani yardım malzemeleri ulaştırarak dualar alan Ribat Aşevi  hayata geçirdiği gıda, giyim, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle de dikkatleri çekiyor. İhtiyaçlı aileler için kurduğu hayır marketi ve giyim mağazası ile gıda ve giysi dağıtımları yaparken; yatalak hastalar için de sıcak yemek servisi gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman, “Nerde bir mazlum varsa hep Ribat olarak ulaşmışızdır. Yatalak engelli kimsesiz, yetim, yoksul ve zorda kalan tüm kardeşlerimiz için çırpınışımız bu yüzdendir. Gıda yardımlarından, yatalak hastalara sıcak yemek servislerimize, kırtasiye dağıtımlardan, evine et girmemiş kardeşlerimize et ikramlarımıza hep mahsun gönüller için onların yanındayız. İnceleme ekiplerimizin tespitleri ile bölge muhtarları ile istişare ederek bugün de ilçelerdeyiz. Bu duman tütüyor; ama nasıl tütüyor bu kardeşlerimize ulaşma peşindeyiz. Yaşanan bütün bu güzellikleri sevinçleri bizlere yaşatan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz yine veren el ile alan el arasında köprü olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.