Ribat, zorluklara rağmen Gazze’de faaliyetlerini sürdürüyor
Gazze’de Ribat Sağlık Merkezi açıldı.7 Ekimden bu yana 22'si hastane olmak üzere 36 sağlık tesisinin kullanılamaz hale geldiği Gazze’de sağlık hizmetlerine ulaşması ise neredeyse imkansız.

15 yıldır bölgede yardım faaliyetlerini yürüten ve 7 Ekim’den bu yana Gazzelilerin yanında olan Konya merkezli Ribat İnsani Yardım Derneği ise bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birini daha hizmete sundu.

Ribat Sağlık Merkezi Hanyunus’ta şifa dağıtıyor. 4 ana bölümden oluşan sağlık merkezinde Çocuk, Kadın Doğum, Diş ve Cerrahi kliniklerinin yanında eczane de bulunuyor.

Bütün alanlarda uzman doktorların hizmet verdiği Ribat Sağlık Merkezi Sorumlusu Dr Nahit Hicazi, "Ribat Vakfı, 15 senedir hep yanımızda. 7 Ekim'den sonra da ilk yardıma koşanlardan oldular. Şimdi de Türk halkının destekleriyle Ribat Sağlık Merkezimizi açtık. Ribat İnsani Yardım Derneği’ne ve Türkiye'ye teşekkür ederiz. Bu Topraklarda mücadele edebilmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.