Rumi Görme Engelliler Derneği genel kurul yaptı

Rumi Görme Engelliler Derneği genel kurul yaptı
Konya’da 20 Ekim 2021 tarihinde kurulan Rumi Görme Engelliler Derneğinin olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Konya’da 20 Ekim 2021 tarihinde kurulan Rumi Görme Engelliler Derneğinin olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrası Derneğin Başkanlığına Ökkeş Mendilli seçildi. Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Ökkeş Mendilli, “Bilindiği üzere 20 Ekim 2021 tarihinde kurulduk. Hoşgörü şehri Konya’mızda bu tür bir sivil toplum derneği eksikliğinin farkına vararak bize inanan arkadaşlarımızla birlikte merkezi Konya olan görme engelli derneğimizin oluşumunu sağladık. Bölgesel olarak kurulmuş olmamıza rağmen yapacağımız çalışma ve faaliyetlerle inşallah ulusal bir dernek olmayı hedefliyoruz. ” dedi. Başkan Mendilli görme engellilerin sesi olmayı hedeflediklerini belirterek tüm görme engellileri dernek çatısı altında toplanmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.