S Ü. Huğlu MYO’nda söyleşi ve makine hibe programı

S Ü. Huğlu MYO’nda söyleşi ve makine hibe programı
Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda ‘Hayatın Her Alanında Yüzey İşlem’ Söyleşisi ve Makine Hibe Programı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda ‘Hayatın Her Alanında Yüzey İşlem’ Söyleşisi ve Makine Hibe Programı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük yüzey işlem kuruluşlarından biri olan Kromaş-Rösler Türkiye’nin Genel Müdürü Dr. Tayfun Sığırtmaç ve Sarf Malzeme Grup Müdürü Hanım Kırcalı’nın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye makine ve silah sanayi teknikerliği programına öğrenciler ve bölgedeki işletme temsilcileri büyük ilgi gösterdi. İlk olarak hayatın içerisinde yüzey işlem uygulamalarının konuşulduğu söyleşide daha sonra savunma ve silah endüstrisindeki yüzey işlem uygulamaları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

57a08770-b144-4ea4-8abe-a3df932b229c.jpg

Bu etkinlikle birlikte Kromaş-Rösler tarafından yüksekokula bir de vibrasyonlu yüzey işlem makinesi hibe edildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz yaptığı konuşmada “Ülkemizde nitelikli personel ihtiyacının daha da arttığı bu dönemde öğrencilerimizin daha iyi hale gelmesi için böyle özel bir makineyi hediye eden ve bugün bu müthiş söyleşide tecrübelerini öğrencilerimize aktaran konuşmacılarımıza, Kromaş-Rösler ailesine ve bu etkinliğe vesile olan Demirci Kimya’ya şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Okula katkılarından dolayı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz tarafından konuşmacılara Beyşehir’i anlatan birer tablo hediye edildi.

d24877ac-3046-471e-a66c-bf94fc3d1858.jpg

Ayrıca Yüksekokul Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından eğitim hayatlarına katkılarından dolayı Kromaş-Rösler yetkililerine çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.