Saadet divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet divan toplantısı gerçekleştirildi
Saadet Partisi Konya İ Teşkilatı, Eylül ayı il divan toplantısını parti binasında kısıtlı katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıya Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın yanı sıra, il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları katıldı. Başkan Saydam, ülke ve Konya gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Toplantının ardından devir teslim töreni de gerçekleştirildi. Başkan Saydam, partisinin Karatay eski İlçe Başkanı Ali Genç'e, Selçuklu eski İlçe Başkanı İbrahim Ceylan'a, Meram eski İlçe Başkanı Mustafa Uyar'a ve Yalıhüyük eski ilçe başkanı Abdullah Altuntaş'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Saydam, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal'a görevlendirme kağıtlarını, Yalıhüyük İlçe Başkanı Ebubekir Mücevher’e ise mazbatasını vererek, bundan sonraki çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

İŞLER GÜNÜ KURTARMAKLA YÜRÜMEZ

“Bugün Konya göç almaya devam ediyor. Sanayi büyüyor. Haliyle şehir de büyüyor. Şehrin bugün yapılması gereken birçok işi var” diyen Saydam, “Trafiğinin rahatlatılması gerekiyor. Altyapı yakında sos verir. Altyapının ele alınması gerekiyor. Şehrin geleceğine dair daha şehir gitmeden yolu, altgeçitleri, üstgeçitleri, viyadükleri, sosyal alanları bugünden yapılması gerekiyor. Ama bunları yapmak yerine, zaman geçirilmeye zaman kazanılmaya çalışılıyor.  Biliyorum şu anki idarecilerimizde yapmak istedikleri, yapacakları, projeleri mutlaka vardır. Ama yapamıyorlar. Çünkü imkân yok. Bugün basit bir 'millet bahçesi' olarak adlandırılan parkı yapacak parası olmayan bir belediye ile karşı karşıyayız. Anlamadığım konu, bu millet bahçesini belediye neden kendi imkanları ile yapmadığıdır? Görünürde projede belediyenin yapmayacağı bir husus yok. Hem paraları yok hem de belediye imkanları ile yapılabilecek bir proje müteahhide veriliyor. Atalarımız ne güzel söylemiş 'Ayranı yok içmeye, atla gider çeşmeye' diye. Allah'tan hemşerimiz Konyalı Çevre ve Şehircilik Bakanımız var da bazı şeyler yapılabiliyor. Yoksa inanın bu yapılanlar bile yapılamaz.  Bu halde bile ağır aksak yürüyor. Gecikiyor. Neden? çünkü para yok. Ben onlar adına da üzülüyorum. Koskoca bir şehrin belediye başkanı olup çaresiz kalmak gerçekten üzüntü verici” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.