Saadet Konya’da divan toplantısı yapıldı

Saadet Konya’da divan toplantısı yapıldı
Saadet Partisi Konya İl Divan Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir, “Dünyanın her tarafında enflasyon sorunu var diyorlar yok efendim” diye konuştu.

Saadet Partisi Konya İl başkanlığının gerçekleştirdiği Aralık Ayı Divan Toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı. Düzenlenen divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir’in yanı sıra; Saadet Partisi Konya İl Müfettişi Ali Mücevher, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve partililer katıldı.. Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir, “Dünyanın her tarafında enflasyon sorunu var diyorlar yok efendim” diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir iktidarın “Dünyanın her yerinde enflasyon sorunu var” sözlerini eleştirdi. Tekir konuşmasında, “Hükümet diyor ki dünyanın her tarafında enflasyon sorunu var yok arkadaş varsa da yüzde 10’un üzerinde değil” dedi.

whatsapp-image-2022-12-25-at-16-25-45.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.