Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olacaktır"- "Maalesef son günlerde aldığımız tek teselli verici haber, PKK tarafından kaçırılan Anadolu Ajansı çalışanı ü

ANTALYA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olacaktır" dedi.

Kamalak, partisinin Antalya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ülke ve millet olarak zor günlerden geçildiğini belirtti.

Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyen Kamalak, "Maalesef son günlerde aldığımız tek teselli verici haber, PKK tarafından kaçırılan Anadolu Ajansı çalışanı üç gazeteci arkadaşımızın sağ salim bir şekilde ailelerine kavuşması oldu. Bu vesileyle bu kardeşlerimize ve Anadolu Ajansı yönetimine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Birilerinin Türkiye'de "korku imparatorluğu" oluşturmaya çalıştığını, millet içinde öfke ve nefret meydana getirerek, birlik, beraberliği bozmaya gayret edenlerin bulunduğunu anlatan Kamalak, şunları söyledi:

"Bu yüzden Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olacaktır. Mili birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak olacaktır. Türkiye, tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerinde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır."

- "Terörle mücadelede hükümetin yanındayız"

Terörist unsurlar ve terörü maşa olarak kullananların karanlık emellerine ulaşamayacağını ifade eden Kamalak, Saadet Partisi olarak terörle mücadelede hükümetin yanında olduklarını bildirdi.

Kamalak, "Terör yoluyla Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle hükümetin yanındayız. Terörün arkasındaki üst aklı, finansal desteği ve küresel güçleri cesurca deşifre edecek bir duruşu ortaya koydukları takdirde, yine Saadet Partisi olarak bütün gücümüzle yanlarındayız" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.