Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Terör noktasında, Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma noktasında, tüm desteğimizle hükümetin yanındayız"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Terör noktasında, Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma noktasında, tüm desteğimizle hükümetin yanındayız" dedi.

Kamalak, Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen partinin il teşkilatları istişare toplantısındaki konuşmasına, merhum Genel Başkan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5'inci yılında rahmetle andıklarını belirterek başladı.

Erbakan'ın hayatı boyunca Hakk'ın hakimiyeti ve tüm insanlığın saadeti için çalıştığını ifade eden Kamalak, geçen her günün onun mücadelesini daha anlamlı hale getirdiğini söyledi.

Bugün dünyanın 80 ayrı ülkesinde işgal, çatışma ve iç savaşın var olduğunu ifade eden Kamalak, "İçinde yaşadığımız dünyada maalesef huzur ve barış bir türlü tesis edilememektedir. O nedenle bu yılki Erbakan Haftası etkinliklerinin ana teması, 'savaş değil, barış. Çatışma değil, diyalog' olarak belirlenmiştir" diye konuştu.

İslam birliğinin kurulmasının şart olduğunun altını çizen Kamalak, "Müslümanlar olarak duygu anlamında, fikir anlamında, ekonomik ve siyasal güç anlamında işbirliği içinde olmalıyız. Daha bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Milletimizi derinden sarsan bu menfur saldırıları, milli görüş camiası olarak nefretle lanetliyoruz" dedi.

- "Türkiye, bu karanlık dönemi de atlatacaktır"

Türkiye'de bir korku imparatorluğunun oluşturulmaya çalışıldığını savunan Kamalak, tarihi geçmişi ve engin tecrübelere sahip Türkiye'nin bu karanlık dönemi de atlatacağını dile getirdi.

Terörün arkasındaki üst aklın, finansal desteğin ve küresel güçlerin cesurca deşifre edilmesi durumunda Saadet Partisi olarak, tüm güçleri ile iktidarın yanında olacaklarını vurgulayan Kamalak, "Terör noktasında, Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma noktasında tüm desteğimizle hükümetin yanındayız. İki milyarlık İslam alemi olarak, küresel emperyalizmin, ırkçı siyonizmin oyuncağı olmaya mecbur değiliz. Tüm insanlığı yaşadığımız zulüm dünyasından kurtarmalıyız. Bu aziz millet, bunu gerçekleştirecek inanç, azim ve kararlılığa sahiptir" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.