Saadet Partisi Konya'da bayramlaşma programı

Saadet Partisi Konya'da bayramlaşma programı
Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nda bayram programı gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman, Genel İstişare Kurulu (GİK) Üyeleri Hasan Hüseyin Öz ve Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, İl Müfettişi Ali Mücevher, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılınç, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, İlçe Başkanları ve çok sayıda Parti mensubu katılım gösterdi. Programda söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Pandemi sebebiyle 2 yıldır birbirimizden uzak olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlarımızı artık bu bayramda birlikte gerçekleştiriyoruz. Rabbimize hamt ediyoruz. Bu süre zarfında büyüklerimizden, teşkilat mensuplarımızdan aramızdan ayrılanlar oldu. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Ramazan Ayını idrak edebildiğimiz kadarıyla idrak etmeye çalıştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazlarımızı, infaklarımızı kabul etsin. Bu günler vesilesi ile Rabbim tüm Müslümanların da yardımcısı olsun” dedi.

saadet-1.jpg
İKTİDAR KINAMA DEĞİL İCRAAT ORTAYA KOYMALIDIR

Konuşmasında İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulüme değinen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “İslam Dünyası geleneksel olarak sıkıntıları, dertleri, sahipsizliği ile birlikte hem Ramazan Ayını hem de bayramı idrak ediyor. Bir ramazan ayı boyunca Filistinli Kardeşlerimiz hem Ramazan Ayını idrak etmeye çalışırken hem de ilk mescidimiz Mescidi Aksa’mızı Siyonistlerin kirli postallarından korumaya çalıştılar. Aynı şekilde diğer İslam coğrafyaları da bundan çok farklı değildi. Yıllardır hepimiz şahidiz, bayramlarda hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu bayramda da değişmedi maalesef. İslâm Dünyasının durumu nedense hiç değişmiyor. Hatta geri gidiyor ileri gitmiyor. Başka ülkelerin esaretinde her türlü zulme maruz kalan Müslümanlar, küresel güçlerin güçlerini gösterdikleri- tepiştikleri coğrafyalardaki Müslümanlar, öksüz- yetim bırakılan çocuklar, dul kalan- tecavüze uğrayan kadınlar, göçe zorlanan insanlar, mülteci kamplarında yaşamak zorunda bırakılanlar, ülkesi sömürülüp aç bırakılanlar bu şekilde uzayıp gidiyor” diye konuştu.

saadet-4.jpg

VATANDAŞLAR EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA

Saydam: “Tüm milletimizin, hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun" dedi.

ÜLKENİN KURTULUŞ RECETESİ MİLLİ GÖRÜŞTEDİR

Bayramlaşma programın da partililere hitap eden Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, “Sözlerime başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının hepimize rahmet olması bayramımızın mübarek olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Şu hakikati bayram vesilesi ile bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Ülkemiz de Saadet Partisi iktidara gelmeden yaşanan sorunların hiçbiri çözülmeyecektir. Bunun ispatını iktidara geldiğimiz dönemde ortaya koyduğumuz tüm icraatlar ile gösterdik hamdolsun. Koalisyon ile geldiğimiz iktidarda Kıbrıs Barış Harekâtı, D-8 projesinin hareketi geçirilmesi de somut ispatlarıdır. Bütün bu saydığımız icraatların hepsini Saadet Partimiz tek başına iktidara gelemediği halde gerçekleştirdi” ifadelerine yer verdi.

saadet-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.